Arabamda Koltuk Isıtma Mı Var?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
773
Öncelikle iyi akşamlar. 2009 model Ford Tourneo Connect, 1.8, 110'luk, GLX paket aracım var. Bu araçların iklim paketlerinde koltuk ısıtma bulunuyormuş ancak birkaç yerden duyduğum kadarıyla GLX paketlerinde de tesisat döşeli ancak kablolama yokmuş. Ön iki koltuğun altında da bir sürü kablo geçiyor koltuğa. Kullanım kılavuzunda da ön koltuk ısıtma ile ilgili bilgiler yer alıyor. Şahsen ben düğme falan bulamadım ancak eğer bilgi doğruysa düğme uydurmak zor olmaz. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu videodaki abimiz anlatmış kısaca tesisat var ama tuş yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bir de böyle bi yoruma denk geldim. Ne kadar doğrudur bilmem ama dikkat etmek lazım.
IMG_20220315_220817.jpg

Cidden Ford Otosan'ı anlamıyorum arkadaş. O kadar tesisatı kurmuşsun gidip de neden tuşu koymuyorsun. Ben haftasonu bir gideyim elektrikçiye. O büyük ihtimalle tuş uydurur ona.
Yani saçma olmuş bence de. Tesisatı kurup da en basit iş olan tuş koymayı ayarlayamamışlar. Belki de elektrikçiye veya servise gitmeniz içindir bilemem. He bir de bazen arabalarda gizli özellikler oluyor sadece servis veya bu arabanın beyninden ve yazılımından anlayan yerler tarafından açılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,097,678
Üyeler
174,603
Son üye
yurtdisi siparis
Geri