ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli yorumlarınız ve yardımlarınız için Teşekkür ederim.şahsen fiyat kırıp bakımsız satardım hergun fiyat artar simdi yaptır 5k ya örnek satarken 2 ay sonra sat desen 2 ay sonra 5k değeri dusecek alacağın para zarara uğratacak satarken dersin bakımsız yaptırırsın sukadarda fiyatı var toplam sukadar para düşersin tarzı yaptırıp 3 gun sonra bile satsan 3 gun sonra fiyat artmıs düştüğün paradan daha zararda olursun şahsi fikrim yok ben yaptrıcam dersen de cok bişy çıkmaz zaten yan servislerde guvenilir bir iki yere bakarsın istanbuldaysan ikitellide uygun ustalar var fiyat alıp ona gore bi değer biçersin zaten sen ne yaparsan yap ekispper de her şey cıkar simdiden hayırlı olsun efendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
tırnak kırılmış olabilir dediğiniz gibi ve birde orada biraz içe doğru eğiklik var davlumbaz sacında o yüzden tampon dışa çıkık duruyorArka tampondan şüpheliyim harici tinerle bile çıkar. Ön tamponun üst tırnağı yerinden çıkmış umarım sağlamdır. Kırıldıysa da çözülmeyecek bir şey değil
Arka tampondakilere rötüş yaptır gerisinde de ufak bir pasta sürsen geçer. 100 200 lira bir şey isterler fazlası olmaz bence.