Neler Yeni

Arabamdaki ufak çizikler bana kaça maal olur

Merhaba arkadaşlar arabamda görsellerdeki çizikler var ama pek de belli olmuyor gibiler, arkadaki çizik bu akşam oldu geri geri giderken dar bi sokakta akşam duvara sürtürdüm aracı, sanayide veya serviste mi yaptırmalıyım ve tahmini kaça maal olur bu işlemler bana

Güncelleme(20.02.2024): Araç satıldı, hiçbir masraf yapmadım, muayene gelmişti 14 günü kalmıştı, 10 bin bakımı gelmişti 800km sonra 10 bakımına gitmesi gerekiyordu, yazlık lastikleri yani fabrika çıkışı verilen lastikler eskimişti yenisi alınsa daha iyi olucaktı, ve görsellerdeki çizikler onların da hiçbirini yaptırmadık 600 e gitti araç sahibine 39 bin’de 21 model zamanında köpeğe çarpmıştım hasar kaydı olarak

Ekler

• IMG_2406.jpeg
    IMG_2406.jpeg
    1.2 MB · Hit: 177
  • IMG_2408.jpeg
    IMG_2408.jpeg
    1.8 MB · Hit: 171
  • IMG_2409.jpeg
    IMG_2409.jpeg
    1 MB · Hit: 174
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
Merhaba arkadaşlar arabamda görsellerdeki çizikler var ama pek de belli olmuyor gibiler, arkadaki çizik bu akşam oldu geri geri giderken dar bi sokakta akşam duvara sürtürdüm aracı, sanayide veya serviste mi yaptırmalıyım ve tahmini kaça maal olur bu işlemler bana
@Denizgezen Reis bizim forumun ekspertizi sensin ne diyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bektaş
Tırnak giriyorsa sıkıntı tırnak girmiyorsa bir oto yıkamaya git tanıdık filan varsa ucuza kapatırsın pasta polish gerisi sıfır sıkıntı

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
Araba sıfır olduğu için ve ilk arabam olduğundan ötürü sanayiye yolu çok nadir düştü o yüzden öpülmek de istemiyorum fiyatlar konusunda ve hangi işlemlerden geçmesi gerek bilgim yok
Ya hocam çok zararı olmaz sadece boyası gitmiş biraz. Arabayı satarken söylersin sürttüğün yeri sıkıntı olmaz

pasta cila ile cıkar hepsi kafana takma
Kaça maal olır dersiniz
Birde araç satılıcak sahibine temiz gitsin
3 masrafı da üst üste geldi 10 bin bakımı geldi, muayenesi geldi, ve dört yazlık lastik alacağım tabi satma kararı kesin değil ama bu işlemleri yaptırıp satsam aracın 2. Eldeki fiyatı nasıl olur sizce 2021 model 39 binde ön tampon değişti köpeğe çarpmıştım zamanında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tırnak giriyorsa sıkıntı tırnak girmiyorsa bir oto yıkamaya git tanıdık filan varsa ucuza kapatırsın pasta polish gerisi sıfır sıkıntı
Arkadaki biraz zedelenmiş oraya tırnak girer büyük ihtimalle

KanJi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serdar özgümüş
şahsen fiyat kırıp bakımsız satardım hergun fiyat artar simdi yaptır 5k ya örnek satarken 2 ay sonra sat desen 2 ay sonra 5k değeri dusecek alacağın para zarara uğratacak satarken dersin bakımsız yaptırırsın sukadarda fiyatı var toplam sukadar para düşersin tarzı yaptırıp 3 gun sonra bile satsan 3 gun sonra fiyat artmıs düştüğün paradan daha zararda olursun şahsi fikrim yok ben yaptrıcam dersen de cok bişy çıkmaz zaten yan servislerde guvenilir bir iki yere bakarsın istanbuldaysan ikitellide uygun ustalar var fiyat alıp ona gore bi değer biçersin zaten sen ne yaparsan yap ekispper de her şey cıkar simdiden hayırlı olsun efendim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arka tampondan şüpheliyim harici tinerle bile çıkar. Ön tamponun üst tırnağı yerinden çıkmış umarım sağlamdır. Kırıldıysa da çözülmeyecek bir şey değil
Arka tampondakilere rötüş yaptır gerisinde de ufak bir pasta sürsen geçer. 100 200 lira bir şey isterler fazlası olmaz bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,812
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom