Neler Yeni

Öneri Arabamın kapılara yeni hoparlör almak istiyorum

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Bütçe
1200
Fiat linea araca sahibim ve kapılardaki hoparlörler bana yetersiz geliyor. Gerek bass olsun gerek tiz olsun gerçekten güzel bir şey almak istiyorum.Amfim yok direkt fiat linea urban aracın orjinal teybine doğrudan bağlayacağım.Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca aklımda şöyle bir ürün var kullananınız var ise değerlendirmelerinizi de beklerim. Ürün ; https://www.hepsiburada.com/pioneer...0w-rms-ust-seri-oto-hoparloru-p-hbv000009jkff
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up up up

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Fiat linea araca sahibim ve kapılardaki hoparlörler bana yetersiz geliyor. Gerek bass olsun gerek tiz olsun gerçekten güzel bir şey almak istiyorum.Amfim yok direkt fiat linea urban aracın orjinal teybine doğrudan bağlayacağım.Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca aklımda şöyle bir ürün var kullananınız var ise değerlendirmelerinizi de beklerim. Ürün ; https://www.hepsiburada.com/pioneer...0w-rms-ust-seri-oto-hoparloru-p-hbv000009jkff
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up up up
Bu Pioneerin bir diğer modelini kullanıyorum gayet iyiydi

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı
Hocam aracın kendi cihazında ses çıkışı güçsüz. İyi bir cihaz da taksan çok çok iyi bir verim alamazsın. Fakat bütçe kısıtlıysa tabii ki attığın cihaz 40 Rms orjinalden 1 tık daha iyi çalar.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aracın kendi cihazında ses çıkışı güçsüz. İyi bir cihaz da taksan çok çok iyi bir verim alamazsın. Fakat bütçe kısıtlıysa tabii ki attığın cihaz 40 Rms orjinalden 1 tık daha iyi çalar.
sadece ''1 tık '' daha iyi ses verecekse hiç gereği yok param cebimde kalsın daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı
Bütçeniz varsa bir tane de güzel bir teyp alırsanız farkı olur.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Bütçeniz varsa bir tane de güzel bir teyp alırsanız farkı olur.
Benim aracıma her teyp uymuyor (göğüsün dizaynından dolayı) gidip 4-6 k da bi teybe vermek istemiyorum daha yeni motor yapıldı araca bütçem kalmadı artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom