kmde 60 kuruş yakmış galiba100 TL lik gaz yakıtı aldım 60 km civarı gitti toplam 11.15 ten hespalarsak gaz litre fiyatını 100 km ye kaç km ye giderim ?
"ı 100 km ye kaç km ye giderim"100 TL lik gaz yakıtı aldım 60 km civarı gitti toplam 11.15 ten hespalarsak gaz litre fiyatını 100 km ye kaç km ye giderim ?
ne biçim yakıyor heralde gazlıyonBenim 1.6 gdı tucsonun 14.4 litre yakması![]()
Eğer çok gazlarsam 18 lere çıkıyor.ne biçim yakıyor heralde gazlıyon
aboo o değer ney la tuson iyi ya 100 110 bandında 7 litre civarıEğer çok gazlarsam 18 lere çıkıyor.
Bak bunların motor çok garip uzun yok 5 litreye kadar düşürebildim ama şehir içi 18.8 gördüm 14.4 yani aşırı sürekli gaza abanmadığım halde böyle ama yine de uçuyorum orası ayrı ama motoru felaket torku az kalıyo yokuşu 125 e kadar basmıştım düz yokuşta sonrasında tıkanıyo ama düz yolda herkesin anasını ağlatır çok lasitk sarıyo güçten.aboo o değer ney la tuson iyi ya 100 110 bandında 7 litre civarı
Nasi yaEğer çok gazlarsam 18 lere çıkıyor.
Turbonun basıncı falan mı düşük acabaBak bunların motor çok garip uzun yok 5 litreye kadar düşürebildim ama şehir içi 18.8 gördüm 14.4 yani aşırı sürekli gaza abanmadığım halde böyle ama yine de uçuyorum orası ayrı ama motoru felaket torku az kalıyo yokuşu 125 e kadar basmıştım düz yokuşta sonrasında tıkanıyo ama düz yolda herkesin anasını ağlatır çok lasitk sarıyo güçten.
Turbosuz 1.6 gdı 132 bg benimki.Nasi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turbonun basıncı falan mı düşük acaba