Neler Yeni

Arabanın kapısını açtım girsin içeri, kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Burası bir teknoloji forumu, evet alternatif hayat kategorileri bulunmakta lakin şahsi şeylerinizi not almak için konu açmanız yanlış.
Katılıyorum forum profilleri bunun içi var :)

Besim Tibuk

80+ Gold
Arkadaşlar 10 dakika sonra ana ekrandan aşağı düşecek konu zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence aşırı gereksiz. İngilizceyi geliştirmek daha mantıklı
Onu zaten yapıyorum.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence aşırı gereksiz. İngilizceyi geliştirmek daha mantıklı
10 yıla ingilizcenin bi anlamı kalmayacak eskiden kimse ingilizce bilmiyordu şuan okullarda her okulda öğretiliyor filmler diziler full ingilizce oyunlar youtube sosyal medya vb her şey ingilizce yani herkes öğrenirse bi dili çok bi anlamı kalmayacak o yüzden başka bi dil öğrenmesi lazım ingilizce den sonra gelen en gerekli dil olarak bence almanca öğrenmesi lazım

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
berk
10 yıla ingilizcenin bi anlamı kalmayacak eskiden kimse ingilizce bilmiyordu şuan okullarda her okulda öğretiliyor filmler diziler full ingilizce oyunlar youtube sosyal medya vb her şey ingilizce yani herkes öğrenirse bi dili çok bi anlamı kalmayacak o yüzden başka bi dil öğrenmesi lazım ingilizce den sonra gelen en gerekli dil olarak bence almanca öğrenmesi lazım
Asıl herkes öğrenirse daha da anlamlı olacak. Dünyadaki herkes ile aynı dili konuşmuş olacaksın 🤦‍♂️

Besim Tibuk

80+ Gold
Yavaş olun iç savaş çıkmasın. :D
Öğrenmek istiyorum bitti.
Sadece gelişim evreleri için açtım konuyu.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
gülenler galiba öğrenme gereksiz diyen tipler dimi :D ingilizce öğrenme oranı çok artıyor aynı üniversite okuma oranı gibi 10 yıl önce cv ye ingilizce biliyorum vb yazdığında şimdikinden 10 kat etki ediyordu yine aynı üniversite gibi

gitgide etkisi düşüyor o yüzden kendini farklı şekillerde göstermen için başka diller bilmen lazım

Top Bottom