Sıcak silikon mu siyah silikon mu?Kaportada ki silikonları boyaya zarar vermeden nasıl ve neyle çıkarabilirim?
Beyaz silikon tabancasindan sıkıldı.slikondan kastın ne? fotoğraf var mı?
Sıcak silikon mu siyah silikon mu?
Şuan elimde yok 1 saat sonra falan atabilirim ama beyaz silikon sert baya elimle çekemiyorum kolay kolay.fotoğraf atsana bir
Beyaz silikonu ne için sıktınız arabaya? Hani siyah falan çıkıyor daBeyaz silikon tabancasindan sıkıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan elimde yok 1 saat sonra falan atabilirim ama beyaz silikon sert baya elimle çekemiyorum kolay kolay.
ısı tabancasıyla yumuşatıp fazlalığını alabilirsiniz. silik şekilde iz kalırsada tiner yada aseton denenebilir. onun dışında aklıma bir şey gelmedi malesefBeyaz silikon tabancasindan sıkıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan elimde yok 1 saat sonra falan atabilirim ama beyaz silikon sert baya elimle çekemiyorum kolay kolay.
Isıtıp çıkarılabilir. Kalan parçalar da elle sökülebilir.Arka ek taktirmistim soktum ama silikonlar kaldi üstünde.
Alkol gibi bir madde yumuşatabilirArka ek taktirmistim soktum ama silikonlar kaldi üstünde.
Sorsana bir onlara siyah silikon dünyadan uçmuş mu? Beyaz silikon mermer silikonu benim bildiğim mermer mi yapıştırıyolarmış?Arka ek taktirmistim soktum ama silikonlar kaldi üstünde
Ne bilim denicem teşekkürler.Sorsana bir onlara siyah silikon dünyadan uçmuş mu? Beyaz silikon mermer silikonu benim bildiğim mermer mi yapıştırıyolarmış?
Isıtıp çıkartırsın ya da bir fısfısa azıcık tiner biraz sabun karıştır sıka sıka yumuşat çıkar