Neler Yeni

Arabanın ön tamponuna başja bir araç sürttü(Resimli)

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Merhaba, araç nissan qashqai 2019 beyaz. Bugün sürtme çarpma arası bir şey yaşandı. Çarpan kişi bir şey olmamış dedi ama arabada simli boya var. Sizce masrafı ne kadar olur?

Ekler

• 6EECCF41-F60D-4D75-B6FC-D4CA5549A854.jpeg
    6EECCF41-F60D-4D75-B6FC-D4CA5549A854.jpeg
    1.9 MB · Hit: 557

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Merhaba, araç nissan qashqai 2019 beyaz. Bugün sürtme çarpma arası bir şey yaşandı. Çarpan kişi bir şey olmamış dedi ama arabada simli boya var. Sizce masrafı ne kadar olur?
O çizikler benim araçtada var yaptırıyorum şahsen satacağım zaman masrafa girmeyi uygun görüyorum :)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,890
İsim
.
Satmayı düşünüyosan elleme fiyattan düş en fazla 1.-1.5k düşersin

Fiyat dediğim gibi 1.-1.5k arası tutabilir belki daha az belki fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O çizikler benim araçtada var yaptırıyorum şahsen satacağım zaman masrafa girmeyi uygun görüyorum :)
Valla hocam yeni araç olunca insan üzerine titriyor. Kendimden geçtim güzelce telefonunu, plakasını aldım. Israr etti bir şey yok diye, yarın servisler açıldığında kendi servisimize götürecez. Trafik polisi çağırsak tutanak tutuyor arabanın değeri de düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satmayı düşünüyosan elleme fiyattan düş en fazla 1.-1.5k düşersin

Fiyat dediğim gibi 1.-1.5k arası tutabilir belki daha az belki fazla
O kadar olur mu boya atsak o kadar eder mi?

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Valla hocam yeni araç olunca insan üzerine titriyor. Kendimden geçtim güzelce telefonunu, plakasını aldım. Israr etti bir şey yok diye, yarın servisler açıldığında kendi servisimize götürecez. Trafik polisi çağırsak tutanak tutuyor arabanın değeri de düşüyor

O kadar olur mu boya atsak o kadar eder mi?
Aracını perte çıkarmış biri olarak değer düşme nedir çok iyi bilirim hocam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,890
İsim
.
Bizim arabada da oldu ama bizde gece otobanda giderken tırdan kütükler devrilmiş ben arabada yoktum gece oluncada görememiş fren yapmış sürücü ama tabii ki otoban olduğu için hızlı gidiyor araba

bizde sadece tampon değişti 3k tuttu o da yarısı olur diye 1 1.5k dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aracını perte çıkarmış biri olarak değer düşme nedir çok iyi bilirim hocam
Valla kaza bu keşkelerle kendini avutamıyorsun da, elden bir şey gelmiyor artık nazarlık diyelim. Allah korusun bir de pertten çünkü arkadaşlarım anlatırken o yüz ifadeleri her şeyi gösteriyor:D

Bizim arabada da oldu ama bizde gece otobanda giderken tırdan kütükler devrilmiş ben arabada yoktum gece oluncada görememiş fren yapmış sürücü ama tabii ki otoban olduğu için hızlı gidiyor araba

bizde sadece tampon değişti 3k tuttu o da yarısı olur diye 1 1.5k dedim
Kaportacıya attık simli boya diye refüj çekilmezmiş, tamponu direk değiştireceğimizi zannetmiyorum araba değer kaybedir. Eğer düşükse kendimiz yaparız, ama yüksekse çarpan elaman ödeyecek.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,890
İsim
.
Az sada sen ödeme birader sen niye ödüyon sesin çıksın biraz o çarptı o ödesin benim arabama çarpacak ve parasını ben ödeyecem

of99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Eren Karadeniz
tutanak tuttur

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Az sada sen ödeme birader sen niye ödüyon sesin çıksın biraz o çarptı o ödesin benim arabama çarpacak ve parasını ben ödeyecem
Zaten düşük olmayacak gibi, razı geldi bir şekilde eleman, zaten sorun çıkarırsa trafiğe başvururum ki yapmaz bence. Acı tarafı dolmuş şoförü işte her yere burunlarına sokuyorlar sanki altlarında oyuncak araba var. Bir de ısrar ediyorlar kendilerini savunmakta. Merak etme yarın servis açılsın onu da çağırıp ona kitleyecem

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,890
İsim
.
Aynen böyle sen ödeme

Benim arabama çarpacak ve parasını bana ödetecek onu orda hititlerin kabile ateşinde yakarım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Aynen böyle sen ödeme

Benim arabama çarpacak ve parasını bana ödetecek onu orda hititlerin kabile ateşinde yakarım :D
Konuştuk demin ön tampon full boya diyor servis, rötuş kurtarmazmış, kötü duruyor dediler. Allah kimsenin başına getirmesin

Top Bottom