Arabanın teybi dereceyi fazla gösteriyor

Reaksiyon skoru
9
Akadaşlar yeni renault megane 2018 1.5 tdci dizel aldık. Araba touch paket ve bundan dolayı dokunmatik olmayan ekran olduğu için arabanın ekranı bizden önce değiştirilmiş. Arabada tesla ekran var. Markasını ne olduğunu bilmiyorum. Dereceyi yaklaşık 22-25 derece civarlarında fazla gösteriyor. Ayarlar bölümünden yapılan bütün ayarları denedim ama şu an hava 30 dereceyken 55 derece gösteriyor. Herhangi bir ekstra öneriniz veya tavsiyeniz varmı? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam celcius olduğuna eminseniz yapabileceğiniz bir şey yok sensörü ile ilgili de aracın kendi termometresi vardır zaten yol bilgisayarında. Multimedyaya bağımlı değilsiniz ki.

Yok ben illa multimedyadan da görmek istiyorum derseniz şöyle bir çözüm sunabilirim eğer android tabanlı bir sistem ise hava durumunu gösteren uygulamalar ve widget'ları var. Onlardan birini indirip kullanabilirsiniz.

Hocam celcius olduğuna eminseniz yapabileceğiniz bir şey yok sensörü ile ilgili de aracın kendi termometresi vardır zaten yol bilgisayarında. Multimedyaya bağımlı değilsiniz ki.

Yok ben illa multimedyadan da görmek istiyorum derseniz şöyle bir çözüm sunabilirim eğer android tabanlı bir sistem ise hava durumunu gösteren uygulamalar ve widget'ları var. Onlardan birini indirip kullanabilirsiniz.
arabanın kendisinde derece göstermiyor widget falanla oluyor ama sürekli internete bağlamam gerekiyor o sebeple soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,503
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri