Neler Yeni

Arabaya Yazılım Attırmak Zararlımıdır ?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aracın motor ömrünü sizin kullanımız kısaltır.Parçalar Anlatan Adamların anlattığı gibi fabrikasyon olarak belirli güçlere dayanıklı olarak üretilir. Siz eğer Km yükseldikçe aracı zorlamaya devam ederseniz kesin bir yerden sıkıntı çıkartır. Bu dediğim 200 bin km civarı ve sonrası tahmini olarak. Yağ bakımında sadece yağ değişimi yapılmayıp diğer tüm parçalar rutin olarak kontrol edilirse sıkıntı olmaz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,067
İsim
.

Boş verin.
18 E çok az kaldı
Şimdiden kafamda bir proje oluşturuyorum
Araba hazır zaten

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,067
İsim
.
Aracın motor ömrünü sizin kullanımız kısaltır.Parçalar Anlatan Adamların anlattığı gibi fabrikasyon olarak belirli güçlere dayanıklı olarak üretilir. Siz eğer Km yükseldikçe aracı zorlamaya devam ederseniz kesin bir yerden sıkıntı çıkartır. Bu dediğim 200 bin km civarı ve sonrası tahmini olarak. Yağ bakımında sadece yağ değişimi yapılmayıp diğer tüm parçalar rutin olarak kontrol edilirse sıkıntı olmaz.
Doğrudur hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş arabasına yazılım attıracak ama çarşamba günü başka bir konuda 18 yaşın altında olduğunu belirtmiş.
18 e çok az kaldı
Kafamda bir proje oluşturuyorum
Araba zaten duruyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen anlamadın galiba beni
Kafamda bir proje oluşturuyorum
Ne yapıp ne yapmayacaığımı belirleyip ona göre para toplayacağım.
Umarım anlatabilmişimdir
Geç oldu ama yazayım. Belirli derecede zararı yok ama stok motora stage 2 3 yazılım atarsan zararlı motoru alırsın kucağına. Stage 1 atacaksanız hiç zorlamadan bir açık hava filtresi çek arabayı daha da boğarsa bir egsoz yaptır düz boruda falan canavar olur ama fena ses çıkar girme mümkünse egr dpf iptal yap gayet yürür araba korkma ölü devirlerin azalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Sanayide kuytu köşede düşük fiyata yazılım atılır diye pankart açanlara gitmezsen bir zararı yok, hatta yararı var. Eğer yazılımdan sonra eski sürüşünü devam ettirdiğini düşünürsek yakıt tüketimi düşüyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sanayide kuytu köşede düşük fiyata yazılım atılır diye pankart açanlara gitmezsen bir zararı yok, hatta yararı var. Eğer yazılımdan sonra eski sürüşünü devam ettirdiğini düşünürsek yakıt tüketimi düşüyor.
Onlar atmıyor ki . Olan yazandan dosya alıp yapıştırıyolar bir şey yaptıkları yok yoksa da yazdırıyolar işte. Çoğu yazılımcıda bir yazdığını her arabaya kopyalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,725
Üyeler
163,708
Son üye
CytQe
Top Bottom