Yardım Arabayı Vurdum Ve Aileme Söyleyemiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
adama ulaş durumu açıkla belki yaptırmanı bile istemez öğrenci olduğunu görünce . Çarpıp kaçma durumuna düşme bence.

Karşı tarafın zararını öde, ailene de bişey söyleme
19 yaşında üniversite sınavına çalışan bir öğrencinin hasar karşılayabileceğini sanmıyorum. Ailesine danışması daha sağlıklı olur.

Sana güzelce bir sövmüştür araç sahibi. Daha fazlasını yapacağını zannetmiyorum.

Selamlar;

Bu sabah kütüphaneden evime döndüğümde aracımı park etmek isterken, yanlışlıkla -gerçekten yanlışlıkla- arkamdaki Chery Tiggo 7Pro'ya vurdum, olayın sıcağı sıcağına araçtan inip baktım ve çok minik göcük ve biraz beyazlık vardı. Kendi aracımda ise hiçbir sıkıntı yoktu. Aracımı park ettikten sonra çözüm aradım, ailem evde yoktu ve söyleyemedim. 19 yaşımdayım ve 3. defa üniversite sınavına hazırlanıyorum. Psikolojik olarak gerçekten zor durumdayım. Normalde 10-12 saat ders çalışırken bugün hiçbir şey çalışamadım. Gerçekten bir çözüm önerinize ihtiyacım var. Araç belediye otopark'ındaydı ve kamera vs... her şey var. Karşı tarafa da haber vermem lazım. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Birde bu iş ortalama ne kadara çözülür? Tekrardan teşekkürler.
Pert etmemişsin ya hocam büyütülecek bir şey yok, ufak bir göçük yani. Karşı tarafa kendin ulaşmazsan o aracın sahibi de uğraşmayı seven biriyse kameralardan buldurup vurkaç tarzı davacı olabilir senden iş daha da büyür. Maliyetini bilemem 10bin de tutabilir 30bin de. Ama saklama ailene söyle bence birlikte çözüm arayışına girin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,616
Üyeler
184,654
Son üye
sedat771
Geri