Neler Yeni

Arabayla ceza yedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda bektas
merhaba 55lik yerde 56 ile gidip 2.100 ceza yedim indirimle 1.600 oldu bunu ödeyecğeim arabayı kaçırmıştım babama mesaj falan gider mi gitmemesi gerek bunu nasıl çözerim lütfen birisi akıl versin hayatım biter

MoonWalk

80+ Bronze
Bilen birisi daha iyi cevaplar ancak puan sistemi olması lazım ehliyette ve zaten puan etkilenmiyor mu ceza alınca? Mesaj da gidebilir, bir şekilde fark edebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda bektas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 puan da yedim cezanın üstüne babama giden mesaj veya bildirimi bir şekilde bir süreliğine ortadan kaldırmam lazım babam e devletten cezaları sorgulayacak değil o mesajları falan 2-3 aylığına yok etmem laızm

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Ryuga Kishatu
10 puan da yedim cezanın üstüne babama giden mesaj veya bildirimi bir şekilde bir süreliğine ortadan kaldırmam lazım babam e devletten cezaları sorgulayacak değil o mesajları falan 2-3 aylığına yok etmem laızm
normal şartlarda 55 lik yerde 56 ile gidip ceza yemen imkansız yüzde 10/15 arası hata payı var cezaya itiraz edebilirsin ayrıca babana ceza süresi geçmediği sürece otomatik bir mesaj gitmez

Farex

80+ Silver
Eğer hız sınırı 55 ile ise ve sen 56 ile gittiysen hata payından iptal olur. Sen itiraz et ona iade yapılır cezada ve edevletten silemezsin o cezayı ancak iptal olması lazım. Eğer babanda e-tebligat aktifse mesaj da gider bilidirmde düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal şartlarda 55 lik yerde 56 ile gidip ceza yemen imkansız yüzde 10/15 arası hata payı var cezaya itiraz edebilirsin ayrıca babana ceza süresi geçmediği sürece otomatik bir mesaj gitmez
Kardeşim %10-15 değil %1-3 var.

Eğer seni cevirip ehliyetine yazmadılarsa cezanı ceza puanı düşmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda bektas

Eğer hız sınırı 55 ile ise ve sen 56 ile gittiysen hata payından iptal olur. Sen itiraz et ona iade yapılır cezada ve edevletten silemezsin o cezayı ancak iptal olması lazım. Eğer babanda e-tebligat aktifse mesaj da gider bilidirmde düşer.

Kardeşim %10-15 değil %1-3 var.

Eğer seni cevirip ehliyetine yazmadılarsa cezanı ceza puanı düşmez.
özür dileyerekten 50 limitli eds yerinden 56 ile geçmişim 55 değilmiş ben cezayı yarın ya da öbürsü gün ödeyeceğim mesaj gider mi bu durumda buna bir çözüm bulmam gerek teşekkür ederim cevaplar için o bildirim şeyini nasıl kapayacağım onu da öğretir misiniz aklımdaki sorular çok da teşekkür ederim tekrardan heyecan yaptım

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
özür dileyerekten 50 limitli eds yerinden 56 ile geçmişim 55 değilmiş ben cezayı yarın ya da öbürsü gün ödeyeceğim mesaj gider mi bu durumda buna bir çözüm bulmam gerek teşekkür ederim cevaplar için o bildirim şeyini nasıl kapayacağım onu da öğretir misiniz aklımdaki sorular çok da teşekkür ederim tekrardan heyecan yaptım
Mesaj gider, hatta eve tebligat da geliyor diye biliyorum ama bunlar olmadan cezayı ödersin sorun çözülebilir çünkü zaten mesaj ve tebligat göndermeleri uzun bi süre aliyor, benim arkadaşımın babası cezayı 1 2 hafta sonra öğrendi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
arda bektas
Mesaj gider, hatta eve tebligat da geliyor diye biliyorum ama bunlar olmadan cezayı ödersin sorun çözülebilir çünkü zaten mesaj ve tebligat göndermeleri uzun bi süre aliyor, ben arkadaşımın babası cezayı 1 2 hafta sonra öğrendi
arkadaşım şey dedi plakaya yazıldığından 1-3 gün içinde gider bu mesaj sms olarka mı gidiyor yoksa e-devlet bildirimi olarak mı geliyor

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Tabi eve gelecek ceza tebligatı da sıkıntı

arkadaşım şey dedi plakaya yazıldığından 1-3 gün içinde gider bu mesaj sms olarka mı gidiyor yoksa e-devlet bildirimi olarak mı geliyor
Ceza yemediğim için tam emin değilim babamdan ve arkadaşımdan bildiğim kadarıyla söylüyorum, e devlete düşer + SMS gelir + tebligat diye biliyorum süreleri değişkenlik gösteriyor belli de olmaz

eyuptrkgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp Türkoğlu
eğer polis durdurmayıp direkt plakaya yazarsa babanın e devletine düşer ve sms gelir, ama polis seni durdurup ceza yazarsa polise söyleyip ehliyete yazdırabiliyorsun o zaman babanın haberi olmuyor. hız sınırının 55 olduğu bir yer yok. hız sınırı 50 dir. %10 da hata payı var o yüzden 55 üstünde gidersen ceza yazarlar.

eğer polis durdurmayıp direkt plakaya yazarsa babanın e devletine düşer ve sms gelir, ama polis seni durdurup ceza yazarsa polise söyleyip ehliyete yazdırabiliyorsun o zaman babanın haberi olmuyor. hız sınırının 55 olduğu bir yer yok. hız sınırı 50 dir. %10 da hata payı var o yüzden 55 üstünde gidersen ceza yazarlar.
polis ceza yazarsa 15 dk ye düşüyor sisteme birkaç gün geçmesine gerek yok.

Farex

80+ Silver
şöyle hız sınırı 50 ise tabela olarak devlet 55 e kadar ceza yazmaz 55 sınırdır 56 olunca yazar ve %1-3 oranında sapmayı sayarsak iptal edilir. İlk önce ödemen lazım sonra itiraz oluyor.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
snop02
merhaba 55lik yerde 56 ile gidip 2.100 ceza yedim indirimle 1.600 oldu bunu ödeyecğeim arabayı kaçırmıştım babama mesaj falan gider mi gitmemesi gerek bunu nasıl çözerim lütfen birisi akıl versin hayatım biter
Araba babanın üzerine ise ona yazar
%2 vs sapmada belki iptal ederler ama e devlette 1 yıl civarı gorunur odesen bile

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Baran Kuran
sms gönderiyorlar

Top Bottom