Hocam makyajlı corollalar bu fiyata çok zor (2014 ve üstü) eski kaslarında içi çok boğucu ama dışı güzel.
Civicler içinde 2006-8 model anca var bu paralara risk yani
Ww grupda araç almak istiyorum ama bütçe düşük olduğu için gerçekten temiz bir şey bulmak zor.
Masraf konusu kafamı kurcalıyor zaten benimde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 haftadır her markanın her aracını tek tek inceliyorum araçlarla haşırneşir birisi değilim ben.
Benim için tamamen bir amaç olucak zaten araç hayırlısıyla bir şey bulursam artık
Opel çok yakıyor motor düşük alayım diyorum busefer çekmiyor.
Servis sorunları var bilmiyorum hoş değil gibi
Arkadaşlar alıp binmek istiyorum aracı sanayiden tanıdık usta yapmak değil
Hocam makyajlı corollalar bu fiyata çok zor (2014 ve üstü) eski kaslarında içi çok boğucu ama dışı güzel.
Civicler içinde 2006-8 model anca var bu paralara risk yani
Ww grupda araç almak istiyorum ama bütçe düşük olduğu için gerçekten temiz bir şey bulmak zor.
Masraf konusu kafamı kurcalıyor zaten benimde.
1 haftadır her markanın her aracını tek tek inceliyorum araçlarla haşırneşir birisi değilim ben.
Benim için tamamen bir amaç olucak zaten araç hayırlısıyla bir şey bulursam artık
Arkadaşlar merhaba, 20 yaşında bir gencim bi araç almak istiyorum yıl sonuna kadar.
Güçtü vs vs çok büyük beklentim yok benim için aracın kokpit önemli sürerken keyif alacağım bir araç istiyorum.
Çok fazla yakmayan bir şey istiyorum (malum öğrenciyim vs.)
Ara ara aileninde kullanabileceği bir şey olacak.
Otomatik vites olabilirseede hoş olur
Klasik boş bir araç olsunda istemiyorum (Linea, fluence, clio, egea vs vs)
Bunlar dışında büyük bir beklentim yok max bütçem 330k (Gerçekten hoşuma giden bir şey olursa zorlayabilirim 15-20k)
1 haftadır bakınıyorum gerçekten aklıma yatan bir araç bulmuş değilim.
Şuan son olarak aklımda Alfa Romeo Giulietta var.
Hocam Peugeot 308 T9 kasa allure 2014 den itibaren bakabilirsin güzel araç genç arabası az yakar. Ama eğer olurda alırsan dikkat etmen gereken şeyler var iletişime Geçersen elimden geldiği kadar bilgi veririm