cumhur başkanı açıkladı MTV de %50 indirim yetkisini kullandı. 2023 ocak 1 den itibaren mtv zammı %61 olarak uygulanıcakNeye dayanarak bunu söylüyorsun?
Öyle bir şey olcağını sanmıyorum ki olsa dahi her şey düşer bir şey farketmez
@DenizgezenArkadaşlar merhaba, 20 yaşında bir gencim bi araç almak istiyorum yıl sonuna kadar.
Güçtü vs vs çok büyük beklentim yok benim için aracın kokpit önemli sürerken keyif alacağım bir araç istiyorum.
Çok fazla yakmayan bir şey istiyorum (malum öğrenciyim vs.)
Ara ara aileninde kullanabileceği bir şey olacak.
Otomatik vites olabilirseede hoş olur
Klasik boş bir araç olsunda istemiyorum (Linea, fluence, clio, egea vs vs)
Bunlar dışında büyük bir beklentim yok max bütçem 330k (Gerçekten hoşuma giden bir şey olursa zorlayabilirim 15-20k)
1 haftadır bakınıyorum gerçekten aklıma yatan bir araç bulmuş değilim.
Şuan son olarak aklımda Alfa Romeo Giulietta var.
Kendiği attığın ilan için dedim hocam.Arkadaşlar merhaba bir
Hocam link yok
Aslında çok baba araba. Performans olarak vs. De baya iyi. Yalnız tutulmuyor. Biraz da marka algısı var tabii. İ30 ile yakın araçlar aynı altyapı üzerine kurulu zatenSana tavsiyem, Tam öğrenci işi ve gerçekten kokpit mükemmeldir. Bizzat kullandığım araçtır 2 yıl bindim 2020 bmw kullanıyorum şaunda hala ara sıra aklıma geldikçe diyorum ne arabaydın sen be diye
Kia Ceed Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Kia Ceed fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
MTV ne önce onu mu öğrenseydin, araç fiyatlarında indirim olmayacak araç sahibi olanların yıllık ödediği vergide değişim olacak sadece.%50 indirim olucak yılbaşından sonra al
Toyota Corolla Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Toyota Corolla fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
3zz-fe motor var araçta aracın kmsi düşük kaporta da temiz duruyor şase de vs çürük veya hasar yoksa alınabilir gibiHocam araba neredeyse benle yaşıt naptın