Neler Yeni

Araç için Carplay (Yardım lazım)

alpos1717

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet çağdaş alp
Merhabalar, Pandemi döneminde Clio 5 2020 model araç almıştım, o dönem chip krizi vs. Multimedya ekranı orjinal yoktu ve servisin önerisiyle Necvox Clio 5 Tesla ekran taktırmıştım.
Cihaz Carplay desteklemiyormuş, şimdi de İphone aldığım için böyle bir ihtiyacım ortaya çıktı. Android işletim sistemli bir tablet'e basit fm radyo vs eklemişler birde bluetooth vs ile müzik aktarımı güzel bir cihaz ancak Carplay kadar efektif ve kullanışlı değil. En basitinden Haritalar açıkken müzik değiştirmek için tabletle kontrol etmek gerekiyor vsvs.

Cihazın linki : https://www.necvox.com.tr/product.aspx?sID=972

Bu cihaza Apple Carplay eklemek mümkün mü Yazılımsal apk'sı vs var mıdır?
Yada ayrı bir aparat ile bunu sağlayabilirmiyiz ? (carlink diye bir şeyler gördüm ancak zannedersem sadece kablosuz carplay yapabilmek için geçerli bir aparat)
Hatta ben şu uygulamayı kullanıyorum çok memnunum , neredeyse carplay'i aratmıyor diyen varsa bile çok büyük iyilik yapmış olur.

Ysuflix

80+ Gold

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri

alpos1717

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet çağdaş alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kankam bu işte carlink aparatı gibi bir şey. Carplay varsa kablosuz kullanmanı sağlıyor. Yoksa bir işe yaramaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kankam bu işte carlink aparatı gibi bir şey. Carplay varsa kablosuz kullanmanı sağlıyor. Yoksa bir işe yaramaz
bana direk carplay desteklemeyen bir cihaza carplay ekleyebilecek alternatif çözüm lazım

Ysuflix

80+ Gold
pardon arkadaşlar

Top Bottom