Neler Yeni

Yardım ARAÇ KİRALAMA İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Cumartesi günü iki günlüğüne araç kiralayıp biraz şehir dışı yapıp tekrar döneceğiz. Fakat biliyorsunuz araç kiralamacı şirketlerinin bir çoğu biraz uyanık ve kiraladığı araçları bozuk verip ihaleyi kiralayanın üstüne bırakıyorlar.
Bu sebeple AVİS - SGT gibi kurumsal firmalarla çalışmak sizce daha mı mantıklı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce AVİS veya SGT ile araç kiralayan oldu mu?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Kiralama konusunda tam bilgim yok ama , tanıdıklarımdan duyduğum kadarıyla bu işletme günlük , saatlik , haftalık , aylık gibi kiralama seçenekleri sunuyormuş.

Kiralama konusunda tam bilgim yok ama , tanıdıklarımdan duyduğum kadarıyla bu işletme günlük , saatlik , haftalık , aylık gibi kiralama seçenekleri sunuyormuş.
İstanbul-İzmir-Ankara'daymış sadece.

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Maalesef. Ben Hatay'da yaşıyorum.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Emre
Dostlar merhaba,
Cumartesi günü iki günlüğüne araç kiralayıp biraz şehir dışı yapıp tekrar döneceğiz. Fakat biliyorsunuz araç kiralamacı şirketlerinin bir çoğu biraz uyanık ve kiraladığı araçları bozuk verip ihaleyi kiralayanın üstüne bırakıyorlar.

Öncelikle sakın merdiven altı yerlerden almayın allah korusun bir kaza da bütün her şey değişir. Kurumsal firmalardan kiralmak en güzeli yolcu360 avist garenta six rent a car bunlara bakılmalı. herhangibir kaza durumunda sadece alkollü ve ehliyetsiz olmayın yeter. Bir de Bu tür firmalardan araba kiralamak istiyorsanız öncelikle Bankalarla herahangibir probleminizin olmaması gerekiyor. Kredi puanına bakıp veriyorlar.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Avis,Garenta ve Europcar'ı tavsiye ederim.Ancak kullanan kişilerden kaynaklı arabalarda ufak tefek sorunlar olabilir.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar merhaba,

Enterprise
Budget
RentGo
Garenta
Bu firmaları kullandım ve hepsinden memnun kaldım. Sürekli kullandığım Enterprise firması. Avis firmasını da tavsiye ederim. Bunların dışında firma kullanmadığım için başka tavsiye veremiyorum.
Kafanıza takılan bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Hocam bu kısa süreli yolculuklar için.

cagriunveren

80+ Bronze
Öncelikle sakın merdiven altı yerlerden almayın allah korusun bir kaza da bütün her şey değişir. Kurumsal firmalardan kiralmak en güzeli yolcu360 avist garenta six rent a car bunlara bakılmalı. herhangibir kaza durumunda sadece alkollü ve ehliyetsiz olmayın yeter. Bir de Bu tür firmalardan araba kiralamak istiyorsanız öncelikle Bankalarla herahangibir probleminizin olmaması gerekiyor. Kredi puanına bakıp veriyorlar.
İlla kredi kartına sahip olmamız mı gerekiyor? Benim ihtiyacım olmadığı için kredi kartım yok çünkü de.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Emre
İlla kredi kartına sahip olmamız mı gerekiyor? Benim ihtiyacım olmadığı için kredi kartım yok çünkü de.
Kusura bakmayın yeni gördüm. Evet kimin adına kiralayacaksanız o kişinin kredi kartı olması lazım.

kyagizzz

80+ Bronze
Yine de teşekkür ederim.
Hocam dayimlar galrici ve kiralama işind ecok pislik var diyorlar. Allah korusun ustune camur atarlar vs. Ayrıca allah korusun kaza yapti iz diyelim sakin adamlara goturmeyin. Mahalle arasi bir yerde kendiniz yaptirin. Sanayiye goturmeyin gps olabiliyor arabalarda anlarlar.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam dayimlar galrici ve kiralama işind ecok pislik var diyorlar. Allah korusun ustune camur atarlar vs. Ayrıca allah korusun kaza yapti iz diyelim sakin adamlara goturmeyin. Mahalle arasi bir yerde kendiniz yaptirin. Sanayiye goturmeyin gps olabiliyor arabalarda anlarlar.
Bu kurumsal olmayanlar için geçerli. Kurumsal firmalarda sorun olmuyor.
1 tane tek 2 tane çift taraflı kaza yaptım ve sorun olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,264
Üyeler
167,086
Son üye
GTX 1070
Top Bottom