C cagan5252 80+ Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 14 Eylül 2025 #1 Bütçe 1700000.1800000 Merhabalar, 2023 CİTROEN C4 X SHINE BOLD 1.2 EAT8 130BG ve 2024 OPEL MOKKA GS 1.2 T EAT8 130BG bu iki aracın arasında kaldık Opel Mokkayı biraz beğendik fakat, içerisi biraz daha dar ve karanlık geldiğini düşünüyorum ve bildiğiniz gibi de sunroof veya cam tavan gibi özellikleri pek yok ama iki araç arasında fazlasıyla arada kaldık, c4 x cam tavan olduğu için biraz daha ferah bir ortam sunuyor fakat iki araç arasında gerçekten kaldık bu iki araç arasında hangisini önerirsiniz veya farklı 1 milyon 600 veya 700 bin civarında önerebileceğiniz araçlar varsa önerilerinizi almaktan mutluluk duyarım, üstelik araçlarda kaza olmamasına ve km düşük olmasına özen gösterirseniz sevinirim şimdiden herkesten teşekkür ediyorum.
Merhabalar, 2023 CİTROEN C4 X SHINE BOLD 1.2 EAT8 130BG ve 2024 OPEL MOKKA GS 1.2 T EAT8 130BG bu iki aracın arasında kaldık Opel Mokkayı biraz beğendik fakat, içerisi biraz daha dar ve karanlık geldiğini düşünüyorum ve bildiğiniz gibi de sunroof veya cam tavan gibi özellikleri pek yok ama iki araç arasında fazlasıyla arada kaldık, c4 x cam tavan olduğu için biraz daha ferah bir ortam sunuyor fakat iki araç arasında gerçekten kaldık bu iki araç arasında hangisini önerirsiniz veya farklı 1 milyon 600 veya 700 bin civarında önerebileceğiniz araçlar varsa önerilerinizi almaktan mutluluk duyarım, üstelik araçlarda kaza olmamasına ve km düşük olmasına özen gösterirseniz sevinirim şimdiden herkesten teşekkür ediyorum.
Heisenberg17 Cezalı 80+ Silver Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 2,387 Reaksiyon skoru 753 14 Eylül 2025 #2 cagan5252 yazmış: Merhabalar, 2023 CİTROEN C4 X SHINE BOLD 1.2 EAT8 130BG ve 2024 OPEL MOKKA GS 1.2 T EAT8 130BG bu iki aracın arasında kaldık Opel Mokkayı biraz beğendik fakat, içerisi biraz daha dar ve karanlık geldiğini düşünüyorum ve bildiğiniz gibi de sunroof veya cam tavan gibi özellikleri pek yok ama iki araç arasında fazlasıyla arada kaldık, c4 x cam tavan olduğu için biraz daha ferah bir ortam sunuyor fakat iki araç arasında gerçekten kaldık bu iki araç arasında hangisini önerirsiniz veya farklı 1 milyon 600 veya 700 bin civarında önerebileceğiniz araçlar varsa önerilerinizi almaktan mutluluk duyarım, üstelik araçlarda kaza olmamasına ve km düşük olmasına özen gösterirseniz sevinirim şimdiden herkesten teşekkür ediyorum. Devamı için tıklayın... Citroen Opel pejo uzak durun elektronik veya başka kısımda 1 defa arıza olsa çözülmüyor
cagan5252 yazmış: Merhabalar, 2023 CİTROEN C4 X SHINE BOLD 1.2 EAT8 130BG ve 2024 OPEL MOKKA GS 1.2 T EAT8 130BG bu iki aracın arasında kaldık Opel Mokkayı biraz beğendik fakat, içerisi biraz daha dar ve karanlık geldiğini düşünüyorum ve bildiğiniz gibi de sunroof veya cam tavan gibi özellikleri pek yok ama iki araç arasında fazlasıyla arada kaldık, c4 x cam tavan olduğu için biraz daha ferah bir ortam sunuyor fakat iki araç arasında gerçekten kaldık bu iki araç arasında hangisini önerirsiniz veya farklı 1 milyon 600 veya 700 bin civarında önerebileceğiniz araçlar varsa önerilerinizi almaktan mutluluk duyarım, üstelik araçlarda kaza olmamasına ve km düşük olmasına özen gösterirseniz sevinirim şimdiden herkesten teşekkür ediyorum. Devamı için tıklayın... Citroen Opel pejo uzak durun elektronik veya başka kısımda 1 defa arıza olsa çözülmüyor
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 18,980 Reaksiyon skoru 12,277 14 Eylül 2025 #3 T Roc, Ford Kuga, Kia XCeed, Seat Ateca, CHR. Bunlara yönelin derim. İstisnalar haricinde Opel, Peugeot, Citroen'den olabildiğinde uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
T Roc, Ford Kuga, Kia XCeed, Seat Ateca, CHR. Bunlara yönelin derim. İstisnalar haricinde Opel, Peugeot, Citroen'den olabildiğinde uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
E eneskaya6 80+ Silver Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 3,313 Reaksiyon skoru 2,363 14 Eylül 2025 #4 mokka alınacak araba değil.