Araç önerisi alabilir miyim

anilg1310

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar, öğrenciyim üniversite son sınıfa geçtim ve 23 yaşında biri olarak biraz spor ve konforlu bir araç istiyorum. performansı hiç önemli değil. otomatik olması şart. genç olduğum için spor olması ve konforu da dopdolu olması benim için önemli peder hediye olarak alacak. Bütçemi aşıyorsa bile önerebilirsiniz babam galerici olduğu için ucuza bulma şansımız mevcut.
bütçe 2.7 milyon.

Merhabalar, öğrenciyim üniversite son sınıfa geçtim ve 23 yaşında biri olarak biraz spor ve konforlu bir araç istiyorum. performansı hiç önemli değil. otomatik olması şart. genç olduğum için spor olması ve konforu da dopdolu olması benim için önemli peder hediye olarak alacak. Bütçemi aşıyorsa bile önerebilirsiniz babam galerici olduğu için ucuza bulma şansımız mevcut.
bütçe 2.7 milyon.

Pederin hediyesi güzelmiş hocam hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha lüks konfor isterseniz bu var. Babanız galericiyse benden iyi bilir ne var ne yokta ben aklıma gelenleri önerdim.

Son düzenleme:
çok sağolun hocam a5 coupe bende düşünüyordum inanın ki. superb çok kafamda var ama biraz fazla baba arabası ya taşıyamam diye çekiniyorum.

çok sağolun hocam a5 coupe bende düşünüyordum inanın ki. superb çok kafamda var ama biraz fazla baba arabası ya taşıyamam diye çekiniyorum.
Tek bin eksen coupe okey ailecek ise super ya da a5 sedan olabilir. Super yi niye taşıyamayasınız. Bu bütçede gelir mi emin değilimde sanırım gelmez. 4x4 260 beygir super ler var sanırım. Onlarıda düşünebilirsiniz.

Kriterlerini tam olarak karşılıyor mu bilmiyorum ama Volkswagen Scirocco ve Peugeot RCZ benim hayalimdeki arabalar. Ama benden sana tavsiye, o kadar bütçeye 2. el araba alma derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri