Neler Yeni

araç temizleme ürünleri önerir misiniz? ?

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
mahmut
merhabalar passat aracımı yıkaadıktna sonra temizlik için jant temizleyici vb set önerebilirmsnz veya tek tek de olabilir?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Araba yıkama ph nötr Divortex. Araç içi temizleyicim Würth marka. (https://www.amazon.com.tr/Würth-Ara...cphy=1012782&hvtargid=pla-1854676099352&psc=1)
Hocam önerim tek tek almanız yönünde oluyor genelde. Çünkü setler biraz pahalı geliyor bana. Uyguna bulunursa alınabilir. Bir tane Zenith Oto bakım ve Temizlik Seti almıştım deneme amaçlı. Çok beğenmedim ama içinde lastik parlatıcı var onu kullanıyorum. set içeriğinde de hızlı cila, motor temizleyici, döşeme temizleyici, torpido sütü ve lastik parlatıcı var. Bir de sünger hediye geliyor (Vodafone Yanımda'dan alındı.) bunlardan döşeme temizleyici ile torpido sütünü kullanmayı düşünüyorum bu hafta eğer kullanırsam size de yazarım. Jant temizleyicim Sonax 140 ml jant temizleyici, memnunum. Jant temizleyici fırçam Michelin,

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araba yıkama ph nötr Divortex. Araç içi temizleyicim Würth marka. (https://www.amazon.com.tr/Würth-Araç-Köpük-Temizleme-Spreyi/dp/B07SVZZR2F/ref=asc_df_B07SVZZR2F/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510196651855&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=12199856657663132329&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012782&hvtargid=pla-1854676099352&psc=1)
Hocam önerim tek tek almanız yönünde oluyor genelde. Çünkü setler biraz pahalı geliyor bana. Uyguna bulunursa alınabilir. Bir tane Zenith Oto bakım ve Temizlik Seti almıştım deneme amaçlı. Çok beğenmedim ama içinde lastik parlatıcı var onu kullanıyorum. set içeriğinde de hızlı cila, motor temizleyici, döşeme temizleyici, torpido sütü ve lastik parlatıcı var. Bir de sünger hediye geliyor (Vodafone Yanımda'dan alındı.) bunlardan döşeme temizleyici ile torpido sütünü kullanmayı düşünüyorum bu hafta eğer kullanırsam size de yazarım. Jant temizleyicim Sonax 140 ml jant temizleyici, memnunum. Jant temizleyici fırçam Michelin,
bana lastik parlatıcı iç temizleyici ve güzel bez lazım bunları koymaya da bir paket gib bir şey laszızmn
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana lastik parlatıcı iç temizleyici ve güzel bez lazım bunları koymaya da bir paket gib bir şey laszızmn
https://www.trendyol.com/bella-car-...605545&filterOverPriceListings=false&sav=true bu nasıl

Son düzenleme:

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Bagaj Organizer bakabilirsiniz A101'den aldıydı arkadaş 20 TL'ye. Lastik parlatıcı olarak çok kaliteli bir şey almanıza gerek yok diye düşünüyorum çünkü lastikleri sürekli kullanıyoruz 3-5 gün içerisinde özelliğini yitiriyor. İç temizleyici Würth'ün temizleyicisini öneririm. Bez olarak Smartbee öneririm. Kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Mr8ilgin

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,829
İsim
Yavuz
Top Bottom