https://ivd.gib.gov.tr/tvd_side/dij...926bc259dbc75e39dd8e202535fd70a7098396c74a6f7 Şu siteden kontrol ettiğimde gözükmyor
https://ivd.gib.gov.tr/tvd_side/dij...926bc259dbc75e39dd8e202535fd70a7098396c74a6f7 Şu siteden kontrol ettiğimde gözükmyor
Yok burada da sadece araca ait vergiler çıkıyorBir de buradan deneyebilirsiniz.
2 3 tane kağıt var dedi birazdan fotoğraflarını atıcak beyan ile ödeme yaparken cezanın tutarı yazıyor mu nasıl işliyor tam ?tamam bu kağıdın sağ sol üstünede biyerde olması lazım bütün gerekli numaralar
Evet evet şimdi babam fotoğrafları attı sadece aracın göründüğü fotoğrafı attı ilk defa ceza yediğim için bilgim yoktuBöyle başlıklı uzun ince bir kağıt olması lazım. Bu benim geçenlerde yediğim ceza tutanağı. Hemen sağ üstünde yazıyor seri no sıra no
Ceza e devlette zaten gözüküyordu maile bildirim gelmemiş beyan ile ödeme yaparken cezanın tutarı yazıyor mu ?E devletten veya mailinize de düşer ceza herhangi bir bankadan devlet ödemeleri kısmından Örn: MB 65050504 gibi bir numara var onunla beyan ile ödeme yapıyorsunuz.Sistemden görünmesini beklemeyin
Bak yukardaki arkadaş atmış MB ile başlıyor.Bankaya gir Trafik cezası ödeme kısmına girdiğinde o no yu yazdığında ödüyorsun indirimli halı de gözüküyor zaten.basit bir iş
Siz beyan ile mi ödediniz ?Böyle başlıklı uzun ince bir kağıt olması lazım. Bu benim geçenlerde yediğim ceza tutanağı. Hemen sağ üstünde yazıyor seri no sıra no
İnternette gözükmeyebiliyor. Gib.gov dan ya da bankaya giderek yapabilirsinArkadaşlar bundan 2 3 ay önce trafik cezası yemiştim fakat kağıt daha dün elime geçti ve şuan gelir idaresi sitesinden ödemeye çalıştığım zaman trafik cezası borcu gözükmüyor sizce neden ?
İndirimli bir şekilde ödemek istiyorum bir an önce
Bankaya veya gibe gidip para yatırmayla uğraşamam şahsen Gib govda da gözükmüyor zatenİnternette gözükmeyebiliyor. Gib.gov dan ya da bankaya giderek yapabilirsin
Ödeyeceğim fakat faiz bindiyse ?Cezanin tutarı yazitoe kral banka dan ödeyebilirsiniz
Başka yolu yok zaten. İnternette gözükmüyorsa mecbur gideceksin. İnternette genelde çok geç gözüküyor. Zamlı ödemek istemiyorsan mecbur gideceksinBankaya veya gibe gidip para yatırmayla uğraşamam şahsen Gib govda da gözükmüyor zaten
Ödeyeceğim fakat faiz bindiyse ?
Gidene kadar beyan ile öderim o anlamda demiştim zaten 3 ay önce yemişim nasıl hala gözükmezBaşka yolu yok zaten. İnternette gözükmüyorsa mecbur gideceksin. İnternette genelde çok geç gözüküyor. Zamlı ödemek istemiyorsan mecbur gideceksin
ben ilk söyle öğrenmiştim motor bandrol yatırmaya gittim ptt ordan cıktı bir ordan sorgulatŞöyle söyliyim sana muhtara gittim 2 3 hafta önce kağıt gelmeyince kargo eve gelirse bulamazsa muhtara bırakıyorlar kağıdı muhtara gittim o sırada bulamadım kağıdı tam çıkarken ptt kargocu geldi ve böyle böyle dedikten sonra pttyi aradı benim adıma kayıtlı kargo olup olmadığını veya daha önce gelip kayboldu mu gibisinden kayıt bulamadılar sonra sohbet ederken cezayı ödeyemediğimi söyleyince daha kağıt çıkartılmadı o zaman gibisinden bir şey söyledi hatta kağıt çıkmadan cezayı hiçbir yerden ödeyemiyorsun dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama döküm zamanı 12.12.23 olarak gözüküyor bu tarih kağıdın çıktığı tarihse ve bundan baz alıyorlarsa indirimli süresi çoktan bitmiş zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
gib sitesinden sorgulattığımda vergi borcu çıkıyor ama ceza çıkmıyor ceza hız cezası edsden hem araca hem araç sahibine kesilen cezalar çok farklı
onlar daha çok polisin çevirip alkol drift gibi saçma sapan cezalarda yapılıyor zaten araç sahibide benim
Ya evet tamam ama beyan ile hiç ceza ödediniz mi ?Faiz bindiyse de yapcak bir şey yok yine mecbur ödeyeceksin
He ya pttden deneyecektim ama bakımdaymışben ilk söyle öğrenmiştim motor bandrol yatırmaya gittim ptt ordan cıktı bir ordan sorgulat