Araç trafik cezası ödeme hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,511
Arkadaşlar bundan 2 3 ay önce trafik cezası yemiştim fakat kağıt daha dün elime geçti ve şuan gelir idaresi sitesinden ödemeye çalıştığım zaman trafik cezası borcu gözükmüyor sizce neden ?
İndirimli bir şekilde ödemek istiyorum bir an önce

İndirimli olmaski onun belli bir süresi var ceza yediğini biliyosan girip bakman lazımdı kağıdı bilerek geç gönderiyorlar çaktın:)

İndirimli olmaski onun belli bir süresi var ceza yediğini biliyosan girip bakman lazımdı kağıdı bilerek geç gönderiyorlar çaktın:)
Babam da 1 ay içerisinde 2 ceza yedi (432 + 436 ₺)
- Durakta dörtlü yakma ve bekleme (1 dakikalığına eczaneye girmek için)
- Emniyet kemeri

Screenshot_20240111_150829_Ziraat Mobile.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim bildiğim süreç öyle işlemiyor ceza kağıdı geldikten itibaren süre başlıyor diye biliyorum
Ceza yediğimi bilmiyordum çünkü 1 gün sonra askerdeydim döndükten 1 ay sonra farkettim kağıt yoksa cezayı ödeyemezsin bu arada

Babam da 1 ay içerisinde 2 ceza yedi (432 + 436 ₺)
- Durakta dörtlü yakma ve bekleme (1 dakikalığına eczaneye girmek için)
- Emniyet kemeri
Bende kendim yedim serit ihlaline dolayı 1000 kusur ödemişti babam 15 gün içinde indirimli oluyo diye biliyorum ve bil bakalım kağıt geldimi hala gelmedi enaz 2 ay olmustur

Alıntıyı görüntüle

Benim bildiğim süreç öyle işlemiyor ceza kağıdı geldikten itibaren süre başlıyor diye biliyorum
Ceza yediğimi bilmiyordum çünkü 1 gün sonra askerdeydim döndükten 1 ay sonra farkettim kağıt yoksa cezayı ödeyemezsin bu arada
Üsteki yazdığımı okurmusun

Bende kendim yedim serit ihlaline dolayı 1000 kusur ödemişti babam 15 gün içinde indirimli oluyo diye biliyorum ve bil bakalım kağıt geldimi hala gelmedi enaz 2 ay olmustur
Su

06.10.23de yemişim 3 ay olmuş kağıt daha yeni geldi derdim indirimden faydalanmak değil derdim cezayı ödemek ceza hiçbir türlü çıkmıyor
Ne bankada ne gelir idare sitesinde kağıt geldi hala gözükmüyor belki 2 3sonra gözükecektir bi bilgim yok
İndirimden faydalanırsam hem faizinden kurtulurum daha az para öderim tabii benim için iyi olur ama asıl amacım cezayı ödemek ayrıca babanın ödeyebildiğine göre bi muhtara uğramanı tavsiye ederim.

Hangi yazdığını ?
Ayriyeten arabayı babam bir arkadaşına vermişti 1 haftalığına bursadan anlatmaya tatile gitti geldi adam hız ihlaline ceza yemiş ağustos ayiydi kağıdı 3.5 ay sonra geldi indirim falan da yoktu bizzat kendim baktım kagida

06.10.23de yemişim 3 ay olmuş kağıt daha yeni geldi derdim indirimden faydalanmak değil derdim cezayı ödemek ceza hiçbir türlü çıkmıyor
Ne bankada ne gelir idare sitesinde kağıt geldi hala gözükmüyor belki 2 3sonra gözükecektir bi bilgim yok
Kral babama sorarım akşam hatırlat bana babam e devletten bakmıştır büyük ihtimalle

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,090
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri