Neler Yeni

Aracın Son Hızı nasıl artar?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Öncelikle iyi akşamlar. Aracımın hızı beni fazla kesmemeye başladı. Artık bu hızlara alıştığım için midir bilmiyorum ama artık nedense yavaş geliyor. Yeni araba alıcak gücüm de yok açıkçası zaten ailemizin kullanılmayan, eskiden ticarette çok kullandığımız köşede duran Ford Tourneo Connect aracımız var. Genel olarak 190 - 200 gibi tıkanıyor araç. En azından 10 - 20 KM daha hızını nasıl arttırabilirim? Bütçem 10.000 TL.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yazılım , güzel bir egzoz . Daha da giderim dersen hibrit turbo , büyük intercooler , büyük enjektör. Ama bence gerek yok cidden . Hocam can sokakta bulunmuyor ne gerek var 10 20 kilometre hıza daha . Allah kaza bela vermesin

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yazılım , güzel bir egzoz . Daha da giderim dersen hibrit turbo , büyük intercooler , büyük enjektör. Ama bence gerek yok cidden . Hocam can sokakta bulunmuyor ne gerek var 10 20 kilometre hıza daha . Allah kaza bela vermesin
Spor hava filtresi takıyorlar o işe yarıyor mu?

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
boş ver hız iyi bir şey değil

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok haklısınız ama genelde boş ve geniş yollarda basıyorum. Bu arada hybrid turbo takarsam intercooler büyütmek farz oluyor zaten. Enjektörler yanlış bilmiyorsam bu tarz büyük motor hacmine sahip araçların zaten büyük oluyormuş. Egzoz olarak düz boru egzoz buldum onu taktırmayı düşünüyorum, yazılım olarak 1000 TL'ye anlaştım yarın gidip yaptıracağım. 30 HP, 50'de tork artışı olacağını söylediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah birine sebep olmadan son bulur bu sevdan...
Öyle diyince kötü oldum ya. :(

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hocam çok haklısınız ama genelde boş ve geniş yollarda basıyorum. Bu arada hybrid turbo takarsam intercooler büyütmek farz oluyor zaten. Enjektörler yanlış bilmiyorsam bu tarz büyük motor hacmine sahip araçların zaten büyük oluyormuş. Egzoz olarak düz boru egzoz buldum onu taktırmayı düşünüyorum, yazılım olarak 1000 TL'ye anlaştım yarın gidip yaptıracağım. 30 HP, 50'de tork artışı olacağını söylediler.
boş ve geniş olunca ne oluyor ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Spor hava filtresi takıyorlar o işe yarıyor mu?
Dizel araba da pek yarayacağını sanmam. Yerine düz hava borusu takanlar falan var da bu araba arkasından bir ton sövdüren corsa değil sonuçta.

kyagizzz

80+ Bronze
Öncelikle iyi akşamlar. Aracımın hızı beni fazla kesmemeye başladı. Artık bu hızlara alıştığım için midir bilmiyorum ama artık nedense yavaş geliyor. Yeni araba alıcak gücüm de yok açıkçası zaten ailemizin kullanılmayan, eskiden ticarette çok kullandığımız köşede duran Ford Tourneo Connect aracımız var. Genel olarak 190 - 200 gibi tıkanıyor araç. En azından 10 - 20 KM daha hızını nasıl arttırabilirim? Bütçem 10.000 TL.
Hocam inan bana cevremde o kadar hizli arabalara binen insanlar var.(ferro s2k 350z 530 e350) vs vs. Ama degmez. Can sokakta bulunmuyor. Hız da kesmiyor belli bir yerden sonra. He illa yaparim dersen. Turbo yazilim intercooler. Ama yazılımı dr ecu d ayapmani oneririm. Ama ondansa arabanin disina bir seyler yapsan daha iyi olur. Her baktiginda icin acilirm

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
boş ve geniş olunca ne oluyor ?
Geniş yollarda araç ile ilerlemek daha rahat oluyor, trafik daha az oluyor ve genelde dümdüz oluyor otobanlar. Bu yüzden normal anayollardan daha güvenli oluyor hız olarak. He bir de radar olmuyor. 😁😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dizel araba da pek yarayacağını sanmam. Yerine düz hava borusu takanlar falan var da bu araba arkasından bir ton sövdüren corsa değil sonuçta.
Bu spor hava muhabbetini bayağı araştırdım. Zaten full hava ile çalıştığı için dizel araç fazla bir etkisi olmuyormuş. Benzinli araçları uçuruyor ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom