Yardım aradığım özellikte bir kulaklık var mı?

Murat demir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
kulaküstü kulaklıklar beni rahatsız ediyor en rahat olduğum kulaklıklar KZ tipi olanlar(o türün ismini bilmiyorum) ama bunların wireless olan versiyonları var mı bilmiyorum çünkü kablodan sıkılıyorum ve bluetoothda bilgisayar ile pek hoş olmuyor kısacası tipi KZ gibi ve wireless olan bir kulaklık var mı?

kulaküstü kulaklıklar beni rahatsız ediyor en rahat olduğum kulaklıklar KZ tipi olanlar(o türün ismini bilmiyorum) ama bunların wireless olan versiyonları var mı bilmiyorum çünkü kablodan sıkılıyorum ve bluetoothda bilgisayar ile pek hoş olmuyor kısacası tipi KZ gibi ve wireless olan bir kulaklık var mı?
Mikrofonlu mu mikrofonsuz mu oyun için mi günlük kullanım için mi?

Mikrofonlu mu mikrofonsuz mu oyun için mi günlük kullanım için mi?
nadiren oyun oynuyorum ama müzik benim için daha ön planda harici mikrofon kullanıyorum mikrofon olması önemli değil yani

forum açıldığından beri buradayım reaksiyon kassam ne kadar puanım olurdu bilemiyorum :D

Bütçe nedir? (Unuttuk be)

2k yı geçmese güzel olur

iem deniyor o kulaklıklara sanırsam. O şekilde araştırarak bulabilirsin.

iem deniyor o kulaklıklara sanırsam. O şekilde araştırarak bulabilirsin.
iem(in ear monitor) değil mi? monitör kulaklıklar pro işler için diye biliyorum o kabloluda olsa pahalı olur :D

Moondrop chu2 vardı wraithde. Qoa gimlet de çok iyi diyorlar. İkisine bakabilirsin.
sanırım konuyu tam okumadınız bu tip kulaklıkrın wireless alternatifi var mı onu merak ediyorum bluetooth veya kablolu değil yani varsa bütçeyi ayarlayabilirim

Geri