𝗕𝗮𝘆𝗿𝗼°
80+ Silver
bilmiyorum bende 2 3 gündür takip ediyyorumstok ne zaman gelir acaba
bilmiyorum bende 2 3 gündür takip ediyyorumstok ne zaman gelir acaba
bu arada bu linkte stok var gözüküyor 999 tl ye jak girişli olanınbi forumlara baktım ama çok bişi bulamadım sen bulursan yaz buraya
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ytde iem önerisinde o fiyatlara dediğim gibi sense proyu öneriyorlar
onda ses kartı yok 1300 tl olanda var yani ses daha iyi 1300 tl olanındabu arada bu linkte stok var gözüküyor 999 tl ye jak girişli olanın
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Moondrop chu 2 de alabilirsinbu arada bu linkte stok var gözüküyor 999 tl ye jak girişli olanın
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
fps oyunları için önerilir mi hocam pekiMoondrop chu 2 de alabilirsin
Fps için iyi, bende moondrop chu 2 ye benzer bi kulaklık kullanıyorum ses kasılıyor, aliexpress te daha ucuz ama beklemek istemezseniz wraith ten alabilirsinizfps oyunları için önerilir mi hocam peki
Xb 55 de alabilirsin özellikleri aynı sadece daha yeni tasarımı yenilenmiş model 75. Kendim de Xb50 kullanıyorum taş gibi kulaklık.Kulak içi kulaklıkta klasik markalardan şaşma, Sony mdr xb 75 alabilirsin.
fiyatı bi tık yüksek kalıyor bana bütçem maks 1.5 k tl olacakKulak içi kulaklıkta klasik markalardan şaşma, Sony mdr xb 75 alabilirsin.
hocam peki bu kulaklık benim kasaya uzanmaz. ayrıca bir uzatıcı kablo kullanıyor musun?Kulak içi kulaklıkta klasik markalardan şaşma, Sony mdr xb 75 alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xb 55 de alabilirsin özellikleri aynı sadece daha yeni tasarımı yenilenmiş model 75. Kendim de Xb50 kullanıyorum taş gibi kulaklık.
Hayır ben kullanmıyorum hocam. Kulaklık dts de özel eqolizer ile geliyor. Microsoft store dan dts sound unbound almanı şiddetle tavsiye ederim ses kalitesini inanılmaz yapıyor. Ayrıca sanal 7.1 de aktif oluyor o program ile.hocam peki bu kulaklık benim kasaya uzanmaz. ayrıca bir uzatıcı kablo kullanıyor musun?
şuan kullanıyorum ses kalitesi güzel ama ilk iem kulaklığım diğer iem ler nasıl bilmiyorum ses kalitesi güzel ama başkalarıda yorum yaparsa daha iyi olur teknik özellikleri baz alarak alırsan daha iyi olurhocam bunun tek artısı mikrofon olmasıymış sanırım bende harici mikrofon var zaten
7hz zero nasıldır acaba
![]()
7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık