Neler Yeni

Aradığım şeyi ya ben bulamıyorum ya da yok yardım edin lütfen :(

xinontr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat A.
Bütçe
8000
Arkadaşlar %60 veya %75 kablosuz 2.4GHz RF dongle olan sesi bol çatır çutur RGB farketmez güzel profesyonel bir klavye arıyorum şöyle hall effect falan da olabilir özelliklerinin içinde önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

can3540

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ümit Can
Arkadaşlar %60 veya %75 kablosuz 2.4GHz RF dongle olan sesi bol çatır çutur RGB farketmez güzel profesyonel bir klavye arıyorum şöyle hall effect falan da olabilir özelliklerinin içinde önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

bi bakın bence indirimde varken güzel klavyedir.

xinontr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat A.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Loki_0

80+

Hocam iqunixlere bir bakın o zaman. %60 ve %65 boyutlu olanlar var. 65 olan sizin için iyi olur diye düşünüyorum

xinontr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat A.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bi bakın bence indirimde varken güzel klavyedir.
Öneri için teşekkürler fakat küçük masam olduğu için max %70 kullanabilirim bu baya büyük bi klavye gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam iqunixlere bir bakın o zaman. %60 ve %65 boyutlu olanlar var. 65 olan sizin için iyi olur diye düşünüyorum
bakındım üstadım fena dümen bi şeye benziyor boyutu beni üzer mi acaba kullanıyor musun?

Son düzenleme:

Loki_0

80+
Öneri için teşekkürler fakat küçük masam olduğu için max %70 kullanabilirim bu baya büyük bi klavye gibi duruyor.

bakındım üstadım fena dümen bi şeye benziyor boyutu beni üzer mi acaba kullanıyor musun?
Hayır kullanmıyorum ama klavye kalite olarak baya iyi. Normalde manyetik switch klavyelerde ses çok iyi olmaz ama gateron jade olanların sesleri de fena değil bunda. Şöyle bir videoda bırakayım. Bunun harici de araştırabilirsiniz isterseniz.

Hocam %75 boyutlarında isterseniz akko klavyeler yada w75 falan bakabilirsiniz. Kalite olarak iqunix daha iyidir ama onlar da kötü değil tabi.

https://wraithesports.com/products/...ers-edition-on-siparis?variant=48576740851905 (tükenmiş)

Bu arada manyetik switch zorunlu değilse akkonun normal mekanik klavyeleri de iyidir. Onlara da bakabilirsiniz gaming genden. Ben size sadece manyetik olanları attım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,301
Üyeler
168,608
Son üye
isaacthesouza
Top Bottom