Neler Yeni

Arafta kaldım fikir verebilecek ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Halil
Bütçe
6500
Screenshot_2024-03-05-17-03-17-260_com.android.chrome.jpg
Arkadaşlar ben Monitor olarak 240hz samsung odysey g4 6200 tl mi almaliyim yoksa AOC 24G4X mi almalıyım ikiside ips aoc 180 hz samsung 240 hz ama bazıları samsung monitör öneriyo baziları önermiyo ikisi arasında 200 tl fark var ne yapcam ben ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ghosting , kalitesiz , ölü piksel falan diyokar samsung için aoc kaliteli diye biliyorum ama aoc ile açtığı bir konuda dolandırılmak için mükemmel monitor denmişti ikiside önerilmiyo ama baziları öneriyo nabacam ben

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
IPS bir monitör almanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IPS bir monitör almanı tavsiye ederim
ikiside ips biri samsung 240hz biri aoc 180 hz

ha bide benim ekran kartı amd samsungda nvidia uyumlu gsync diyor free sync lazımmış amd ekran kartları için aoc da var mı o

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
Hacı
ikiside ips biri samsung 240hz biri aoc 180 hz

ha bide benim ekran kartı amd samsungda nvidia uyumlu gsync diyor free sync lazımmış amd ekran kartları için aoc da var mı o
İkisi de nvidia g sync destekler.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
Hacı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Hocam Samsung bu modelinden Monitör 2 tane aldım herhangibir sorun yaşamadım evet, Samsung markasının monitörlerinin çoğu kronik sorunlu oluyor başka bir form sitesinde alırken konu açmıştım ve bu modelli orda bi arkadaş baya uzun bi inceleme yazısı yazarak önermişti testler vesaire. Aynı soruyu ona da sordum samsungda çok kronik model oluyor diye bu modelin ona dahil olmadığını söyledi onu dinleyerek aldım ve gayet iyi panel iyi mi hz kalitelimi renkler falan pek anlamam açıkcası ben tn monitörden geçtim bana çok iyi geliyor fakat bahsettiğim arkadaş renk testinde ghosting testinde falan baya iyi olduğunu yazmıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Halil
Hocam Samsung bu modelinden Monitör 2 tane aldım herhangibir sorun yaşamadım evet, Samsung markasının monitörlerinin çoğu kronik sorunlu oluyor başka bir form sitesinde alırken konu açmıştım ve bu modelli orda bi arkadaş baya uzun bi inceleme yazısı yazarak önermişti testler vesaire. Aynı soruyu ona da sordum samsungda çok kronik model oluyor diye bu modelin ona dahil olmadığını söyledi onu dinleyerek aldım ve gayet iyi panel iyi mi hz kalitelimi renkler falan pek anlamam açıkcası ben tn monitörden geçtim bana çok iyi geliyor fakat bahsettiğim arkadaş renk testinde ghosting testinde falan baya iyi olduğunu yazmıştı.
12 yıllık toshibadan geçicem : ) ama ömür benim için önemli uzun ömürlü müdür çünkü samsung 500 tl daha ucuz

12 yıllık toshibadan geçicem : ) ama ömür benim için önemli uzun ömürlü müdür çünkü samsung 500 TL daha ucuz
almayı düşünebilirim

Bütçe? Linklerini atar mısın?

Bütçe? Linklerini atar mısın?

zekican09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zeki Can
Ben de ikisi arasında kaldım AOC al diyen daha fazla

YazılımKafa

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Alıntıyı görüntüle Arkadaşlar ben Monitor olarak 240hz samsung odysey g4 6200 TL mi almaliyim yoksa AOC 24G4X mi almalıyım ikiside ips aoc 180 hz samsung 240 hz ama bazıları samsung monitör öneriyo baziları önermiyo ikisi arasında 200 TL fark var ne yapcam ben ?

ghosting , kalitesiz , ölü piksel falan diyokar samsung için aoc kaliteli diye biliyorum ama aoc ile açtığı bir konuda dolandırılmak için mükemmel monitor denmişti ikiside önerilmiyo ama baziları öneriyo nabacam ben
Samsung un g3 ve g5 modellerinde ghosting var. Onlar va panel. Bu ips. G4 te herhangi bir sorun yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Hiç düşünme bile

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
12 yıllık toshibadan geçicem : ) ama ömür benim için önemli uzun ömürlü müdür çünkü samsung 500 TL daha ucuz

almayı düşünebilirim

Sistemin ne ? eğer oyunlarda 300 fps almıyorsan çokta gerek yok samsungu tercih etmeye çünkü aoc panelinin renk kalitesi daha iyi ve 0.5ms

Top Bottom