Yardım Arakadaşlar PSU'dan ses geliyor

Rikka

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
740
İlk başta işlemci Fanından zannediyordum.T6 Ultra alınca düzelir sandım.Ama sonra sorunun PSU'da olduğunu anladım.PC açıldığında sanki fan bir şeye değiyor ama sonra ses kesiliyor.PC de bir sıkıntı yok ama bu ses beni ürkütüyor.Nedendir?Ne yapmalıyım?
PSU GAMEPOWER 650W BRONZE
Bilgisayarcıya gitsem yapar mı?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Not: PSU'yu değiştiricem ama beni 2021 yılına kadar idare etmesi lazım.PSU'yu değiştir gibi yorumlar yapamazsanız sevinirim.Para biriktiriyorum.

Servise verin. Coil whine olabilir sesi bilmediğim için bir şey diyemem. Bazen kargoda gelirken PSU fanları oynayabiliyor yerinden biri fanlara bastırıp yuvasına oturmak hakkında bir şey demişti fakat sizin sorununuzun bu olduğunu sanmıyorum bence denemeyin de.

Klasik GamePower...

İlk başta işlemci Fanından zannediyordum.T6 Ultra alınca düzelir sandım.Ama sonra sorunun PSU'da olduğunu anladım.PC açıldığında sanki fan bir şeye değiyor ama sonra ses kesiliyor.PC de bir sıkıntı yok ama bu ses beni ürkütüyor.Nedendir?Ne yapmalıyım?
Not: PSU'yu değiştiricem ama beni 2021 yılına kadar idare etmesi lazım.PSU'yu değiştir gibi yorumlar yapamazsanız sevinirim.Para biriktiriyorum.
psu kabloları fana değiyor olabilir eğer sorun bu değilse normal vidaları sök fanı yağla sorun hala düzelmez ise bilgisayarcıya göster

Servise verin. Coil whine olabilir sesi bilmediğim için bir şey diyemem. Bazen kargoda gelirken PSU fanları oynayabiliyor yerinden biri fanlara bastırıp yuvasına oturmak hakkında bir şey demişti fakat sizin sorununuzun bu olduğunu sanmıyorum bence denemeyin de.
Garantiye göndersem çözerler mi?

Servise ver garantisi yoksa kendin içini aç bak bir yere değiyordur.

PSU kabloları fana değiyor olabilir eğer sorun bu değilse normal vidaları sök fanı yağla sorun hala düzelmez ise bilgisayarcıya göster
İçini sökmek ve bilgisayarcıya götürmek mi?
İroni?

bu sese benziyor mu ?

Son düzenleme:
Bence
Hayır.Sadece PC açılırken oluyor sonra yok.
Sistemi bir yük altina sok oyle dinle çunku sistem açilirken çok yük çeker o yüzdende coil whine sesi gelebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,475
Üyeler
190,921
Son üye
Ahmet...1
Geri