rdr2 iyi oyun ama gerçek oyuna dönsen mi15 saat rdr2 oynasam bilgisayara bir şey olurmu 10 saatir oynuyorum.
bu soruyu buraya soruyorsan zaten birşeylere zarar vermiş ama bilgisayara mı sana mı ona da sen karar ver.15 saat rdr2 oynasam bilgisayara bir şey olurmu 10 saatir oynuyorum.
Bunu tüm ciddiyetinle mı söylüyorsun? Ben PC'nin başında yarım saat kalınca kendimi mal hissediyorum.15 saat rdr2 oynasam bilgisayara bir şey olurmu 10 saatir oynuyorum.
Laptopsa şarz adaptörüne dokunmanı isterim15 saat rdr2 oynasam bilgisayara bir şey olurmu 10 saatir oynuyorum.
Bence adaptörün olduğu yere bakması daha doğru olur. Yanık manık vardır.Laptopsa şarz adaptörüne dokunmanı isterim
Oyunu durdurup yapıyorum onları.Bilgisayara birsey olmaz ama
Senin beden ve ruh sağlığın açısından
Yemeğini yiyip genel ihtiyaçlarını karşılaman ve hava alıp dışarıya çıkman kafanı dağıtmak sağlıklı olacaktır
Hcm kendine zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun. Oyunlar ne katıyor şu insanlara anlamıyorum. Ne kârın var oynayınca. Çık balkona otur temiz hava al kapa PC'yi.Kasalı bilgisayar tahmini 10 saat dedim 20 dk ara verdim pc hafif ısındı birazdan gene oynıyacam çok sarıyor.
Arkadaşım yok :/Hcm kendine zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun. Oyunlar ne katıyor şu insanlara anlamıyorum. Ne kârın var oynayınca. Çık balkona otur temiz hava al kapa PC'yi.