SnareEcho
80+ Silver
Benimde yok. Hem balkonda oturmanın arkadaş olması ile ne alakası var?Arkadaşım yok :/
Benimde yok. Hem balkonda oturmanın arkadaş olması ile ne alakası var?Arkadaşım yok :/
Balkon yok.Benimde yok. Hem balkonda oturmanın arkadaş olması ile ne alakası var?
Efost balkon olmayabilirBalkon yok.
Cam hep açık avm çok uzak pazartesi hariç yakında pazar yok ama benim burdaki sorum sağlık değil.Efost balkon olmayabilir
Arkadaşın olmayabilir ama
Beynin var beynini kullan kardeşim hava al sokağa çık markete git pazara git avm ye git oyun oynamak zarar vermez ama dozunda ise
Ciddiye alamadım senin bu yorumlarını
Balkon yoksa cam. Var cami aç dışarı seyret yani
Mola verince sıcaklık normal oluyor.İşlemci ekran kartında ısınma sorunu olmazsa zarar vermez.
Üste yazdığımı okurmusun?Bilgisayar sağlığından daha önemli değil ona vericeğin önemi kendine vermen lazım bence ilk baş.
E-Spoe ile uğraştığım için senin kadar oynamasamda baya vakit harcıyorum meslek edinebilmek için benimki seninki bir zevk için değmez dostum15 saat rdr2 oynasam bilgisayara bir şey olurmu 10 saatir oynuyorum.
Be fark eder hacı abi sonuçta pcnin başındasın ne yaptığın önemli değil.E-Spoe ile uğraştığım için senin kadar oynamasamda baya vakit harcıyorum meslek edinebilmek için benimki seninki bir zevk için değmez dostum
Hocam ben bu işi meslek haline getirmeye çalışıyorum molada veriyorum belli aralıklarla yemek olsun diğer ihrtiyaçlarım ama dediğim gibi buda bir meslek E-Sporcu Lisansımda var sadece takımlara girmek için belli bir seviyeye gelmem gerekiyor.Be fark eder hacı abi sonuçta pcnin başındasın ne yaptığın önemli değil.