Neler Yeni

Arama geçmişi ve izleme geçmişi nerden temizlenir?

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Telefon,Futbol
Merhaba aram ve izleme geçmişi tam nasıl silinir? ben siliyorum ama ailem tekrar söylemedikleri bir yerden görüyorlar bende görmelerini istemiyorum nasıl tam olarak google arama geçmişini youtubeye izleme ve arama geçmişini nasıl temizlerim?

KlausM

80+ Silver
chrome kullanıyorsan crlt+h tuşu ile geçmiş temizleme menüsüne gidersin. veya direkt gizli sekme kullan ya da direkt tarama geçmişini kapat

Son düzenleme:

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ege
Merhaba aram ve izleme geçmişi tam nasıl silinir? ben siliyorum ama ailem tekrar söylemedikleri bir yerden görüyorlar bende görmelerini istemiyorum nasıl tam olarak google arama geçmişini youtubeye izleme ve arama geçmişini nasıl temizlerim?
+18 izleme o zaman

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Telefon,Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chrome kullanıyorsan crlt+h tuşu ile geçmiş temizleme menüsüne gidersin. veya direkt gizli sekme kullan yada direkt tarama geçmişini kapat
Geçmişi temizledim ayarlara girip tüm zaman geçmişi sil dedim sanki ilk defa hesabı açmışım gibi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

+18 izleme o zaman
+18 dan kastetiğim gta 5 deki bikinili kadın yani o anlamda yoksa ben bildiğiniz p falan izlemiyorum

KlausM

80+ Silver
Geçmişi temizledim ayarlara girip tüm zaman geçmişi sil dedim sanki ilk defa hesabı açmışım gibi oldu

+18 dan kastetiğim gta 5 deki bikinili kadın yani o anlamda yoksa ben bildiğiniz p falan izlemiyorum
gizli sekme kullan kanka, ya da youtubeden bakabilirsin google geçmişini kapatma videolarına

aynen kanka

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Alperen Yılmaz
Hesapta kayıt almayı durdur gizli sekme kullan yine nereye girdiğini biliyorlarsa modem geçmişinden bakıyorlardır

Clayz

80+ Silver

her gecen gun metekral123 dahada komıge vuruyo ahahahaha

FurkanIIy

80+ Bronze

Buradan bakıyorlardır muhtemelen. Burayı biraz kurcala, Youtube üzerinde beğendiğin yorumlardan tut bir yerden bir yere giderken (tahmini olarak) hangi aracı kullandığın görünüyor.

Top Bottom