Neler Yeni

Öneri Arama kayıt yapabileceğim telefon önerisi lazım

KınalıKeçi

80+ Bronze
İşim gereği konuşmalar karışmasın diye not almam lazım, daha önceden note 8 pro kaçak telefonum vardı. Endonezya romu ile arama kayıt yapabiliyordum ama eskidiği için, imei sıkıntısı çektiğim için sattım.

xiaomi lere endonezya romu ile arama kayıt açılabiliyor anlaşılan eğer samsunglarda da aynı ise iki markayı kafama koyarım, telefon önerileriniz varmıdır SIFIR ÖNCELİKLİ olarak bütçe 5-10 a kadar uyguna halledebilirsem iyi olur eğer bu fiyata olmaz derseniz ikinci el model önerilerine de açığım şimdiden sağolun (note 10 pro düşünüyorum bütçeme göre)

MoonWalk

80+ Bronze
Realme 11 veya Galaxy A16 modeli alternatif. Note 10 Pro'nun işlemcisi geride kalıyor. Güncelleme ömrü, One UI, Samsung olduğundan Galaxy A16 mantıklı. Hızlı şarj, ana kamera, saf ve akıcı arayüz olduğundan Realme 11 mantıklı.

KınalıKeçi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Realme 11 veya Galaxy A16 modeli alternatif. Note 10 Pro'nun işlemcisi geride kalıyor. Güncelleme ömrü, One UI, Samsung olduğundan Galaxy A16 mantıklı. Hızlı şarj, ana kamera, saf ve akıcı arayüz olduğundan Realme 11 mantıklı.
realme endonezya romu ile haledebilirsek olabilir ama hiç duymadım böyle bir şey akabinde mevcutsa olabilir ayrıca a16 nın rami az bence yüksek ramli modelleri olursa tercihim olabilir teşşekürler cevabınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,015
Üyeler
171,685
Son üye
LazyTurtle341
Top Bottom