Aranızda avukatlar bakabilirmi önemli

mplt0

80+
Reaksiyon skoru
7
Herkese merhaba hemen konuya gireyim bu sabah benim kardeşimi aradılar ve atlantis masaj salonu randavu talep edip gitmeyip iptal etmediğiniz için dava açmışlar karakola gidin dediler ve ardın bunları attılar sslere bakarmısınız teşekkür ederim.
IMG-20230428-WA0003.jpg

IMG-20230428-WA0009.jpg
IMG-20230428-WA0010.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolandırıcı mı sizce ?

Peki cidden böyle bir randevu oluşturdunuz mu bana dolandırıcı gibi geldiler neler neler ya her gün ceza dosyanız büromuza gelmiştir vs vs diye smsler yağıyor.

Direk Avukatlık Bürosuna Sorsanız daha sağlıklı olur

Peki cidden böyle bir randevu oluşturdunuz mu bana dolandırıcı gibi geldiler neler neler ya her gün ceza dosyanız büromuza gelmiştir vs vs diye smsler yağıyor.
Hayır oluşturmadık dolandırıcı büyük ihtimalle

Herkese merhaba hemen konuya gireyim bu sabah benim kardeşimi aradılar ve atlantis masaj salonu randavu talep edip gitmeyip iptal etmediğiniz için dava açmışlar karakola gidin dediler ve ardın bunları attılar sslere bakarmısınız teşekkür ederim.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Dolandırıcı mı sizce ?
48bin tl spa :D
eğer talep oluşturmadıysanız sorun olmaz hocam

Gözardı edebilirsiniz, Whatsapp'dan bu şekilde bir bildiri olamaz. Eğer gerçek olsa dosyalar adınıza özel düzenlenmiş olur ve adresinize tebligat gelir. En yakın karakola giderek şikayetçi olmanızı öneririm. Dolandırıcı bunlar, biraz bir şey yazsanız muhtemelen hesap numarası falan atıp para göndermenizi isteyecekler.

Ayrıca çok da yeni bir yöntem olmadığını belirtmeliyim. İnternette ufak bir araştırmayla benzer durumlara denk geldim.

Son düzenleme:
Wp yazışmaları kanıt olarak mı sayılıyor

Hayır oluşturmadık dolandırıcı büyük ihtimalle
Oluşturmadıysan boşver hatta wp görüntülerini iste kadının isim soyisimden avukatlığını vs sorgula
Pp ye bakarsanız özellikle cübbeli şekilde giyip koymuş gibime geldi. Davalıda neden isim soy isim yazmıyor?

Bence de iban isteyip isim soyisim alınıp şikayetçi olunabilir ama büyük ihtimalle o hesapta calintidir ben olsam şikayetçi olurdum .

Geri