Neler Yeni

Arap emirliğinden direksiyon seti alırsam vergi öder miyim

ryzerQw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulbaki çakmak
Bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi 2 3 gündür araştırmadığım sey kalmadı bi türlü cözemedim 2 hafta sonra bir tanıdığımız dubaiye gidecek ve dönerken logitceh g29 direksiyon getirmesini istiyeceğim malum ucuz oluyo oralarda ama gümrük polisi görürse vergisini alır mı alırsa en fazla ne kadar vergi cıkar yardımcı olursanız sevinirim

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Mert Aydınlı
Bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi 2 3 gündür araştırmadığım sey kalmadı bi türlü cözemedim 2 hafta sonra bir tanıdığımız dubaiye gidecek ve dönerken logitceh g29 direksiyon getirmesini istiyeceğim malum ucuz oluyo oralarda ama gümrük polisi görürse vergisini alır mı alırsa en fazla ne kadar vergi cıkar yardımcı olursanız sevinirim
vergiyi her üründe odersin knk

ryzerQw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulbaki çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama ürün 430 euro altı sanırım öyle bir kanun var

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
efe araci
hocam bildiğim kadarıyla 1 adet ürün götürürseniz vergi iadesi alabiliyorsunuz uçağa bindirmeden önce.

gavanoz

80+
hocam kutusunu açıp valize koyarsa bişey olmaz diğer türlü almayabilirler bile vergiyi bırak. bunula ilgili haber görmüştüm

ryzerQw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulbaki çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kutusunu açıp valize koyarsa bişey olmaz diğer türlü almayabilirler bile vergiyi bırak. bunula ilgili haber görmüştüm
Bende kutusunu acıp getirsin diye düsündüm ama yine hic kücük değil valizinde kendi esyalarından yer kalırsa artık bide 6 7 bin icin bunu yapmaya değer mi diye düsünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,683
İsim
Arda doğan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,376
Üyeler
168,615