Neler Yeni

Arap turistler Türk lirasını yerlere saçıp üzerinde dans etti

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,223
İsim
Burak Karadağ

Arap turistlerin İstanbul'daki eğlencesi büyük tepki çekti! Türk lirasını yerlere saçıp üzerinde dans ettiler​

Arap ziyaretçilerin İstanbul'da bir gece kulübünde çekilen eğlence görüntüleri büyük tepki çekti. Türk liralarını yerlere saçan ve üzerlerine basarak dans eden şahısların videosu özellikle sosyal medyada büyük infial yaratırken, çok sayıda kullanıcı görüntüleri paylaşarak tepki dolu yorumlarda bulundu.
Gece kulübünde çekilen TikTok videoları, sosyal medyada büyük tepki çekti. Eğlence mekanı, resmi TikTok hesabında Arap ziyaretçiler için düzenlediği eğlence videolarını yayınladı.
arap-turistlerin-istanbul-daki-eglencesi-buyuk-15198842_2018_amp.jpg

KAYNAK VE VİDEO LİNK

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,223
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam ben de yapardım. Dalga geçilmeyecek gibi değil ki durum. Umarım kimse boşa duyar kasmaz, gidin o duyarınızı ülkenin haline kasın.
Sadece Atatürk ve arkalarında ki değerli 6 önemli Türk insanlarına yanıyorum. Hak ettikleri değer ayaklar altına girdi
Aydın Sayılı - Cahit Arf - Mimar Kemaleddin - Fatma Aliye - ITRİ - Yunus Emre

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
Sadece Atatürk ve arkalarında ki değerli 6 önemli Türk insanlarına yanıyorum. Hak ettikleri değer ayaklar altına girdi
Onlara bu gücü vermeden önce düşünülecekti bunlar. Onlardan kastımın kim olduğunu herkes biliyor. Gücü verenleri de aynı şekilde biliyoruz.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel

Arap turistlerin İstanbul'daki eğlencesi büyük tepki çekti! Türk lirasını yerlere saçıp üzerinde dans ettiler​

Arap ziyaretçilerin İstanbul'da bir gece kulübünde çekilen eğlence görüntüleri büyük tepki çekti. Türk liralarını yerlere saçan ve üzerlerine basarak dans eden şahısların videosu özellikle sosyal medyada büyük infial yaratırken, çok sayıda kullanıcı görüntüleri paylaşarak tepki dolu yorumlarda bulundu.
Gece kulübünde çekilen TikTok videoları, sosyal medyada büyük tepki çekti. Eğlence mekanı, resmi TikTok hesabında Arap ziyaretçiler için düzenlediği eğlence videolarını yayınladı.
Alıntıyı görüntüle

KAYNAK VE VİDEO LİNK
*t sürüleri, hadi ben istanbulda değilim istanbulda yaşayanlar neden bir şey yapmıyor

Bura.K

80+ Silver
Size Venezuella parası verilse eminim çoğumuz ya da bazılarımız bunu yapardı. Adamlara artık kızamıyorum da, zaten pek saygıları yoktu. Bunu biliyorduk.

DonanımFikir

Hoşgeldin Ramazan
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Paranın üstündeki önemli insanlar olmasa istediğini yapsınlar, kendi kazandığı paraları sonuçta.
Fakat üstünde hem Atatürk gibi önemli insan, hemde mimar, ekonomi alanında uzman insanlar var

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüle

KAYNAK VE VİDEO LİNK
Paramızı pul yapanların eserleri.....

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Değeri düştü diye bastıklarında bir şey olmaz vs diyenler o zaman herkes başka ülkelerdeki önemli insanları , liderleri printerdan fotoğrafını çıkartıp üstüne bassın. Sonuçta maddi olarak bir değeri yok ama manevi olarak değerli. Düz tl olsa sorun olmaz ama üstündeki kişiler önemli o yüzden saygı duymak lazım.

Top Bottom