Arapların 100 yıllık Buluş listesi

Yukarıda biri konu başlığını Arap olarak değiştirdiğini söylemiş. Belli sen İslamiyeti, araplık sanmışsın.(y)
Bilgisizden bilgililik dersi alıyoruz. Çok komik.

Son düzenleme:
Senin bilgilerin yetersizliğini ortaya atan bir konu olmuş, boş. Sosyal medyadan öğrenmeyin artık bu tür konuları, sizi kör ve Müslüman düşmanı yapıyor fark etmeden.
Sosyal medyadan öğrenmeyin diyorsun ben Türkiyedeki en büyük bilgi platformunun 6 yıl sahibiyim yandaşlık yapma bence

Sosyal medyadan öğrenmeyin diyorsun ben Türkiyedeki en büyük bilgi platformunun 6 yıl sahibiyim yandaşlık yapma bence
Senin bazı konularda eksiğin olduğunun gerçeğini değiştirmez, "İslamiyet" kelimesini "Arap" ile karıştıracak kadar bilgisizsin bu konuda.

Senin bazı konularda eksiğin olduğunun gerçeğini değiştirmez, "İslamiyet" kelimesini "Arap" ile karıştıracak kadar bilgisizsin bu konuda.
Yalnız ben karıştıranlara Laf Ettim tekrar okumanı tavsiye ederim. Ayrıca konu sadece Araplara yönelik

Yalnız ben karıştıranlara Laf Ettim tekrar okumanı tavsiye ederim. Ayrıca konu sadece Araplara yönelik
Cümleleri tekrarlayıp durma, ilk olarak İslamiyet olarak yazmışsın. Daha sonra @shotpoter size cevabınızı verince "Arap" olarak değiştirip ikisini karıştıranlara laf attınız. Çelişkilerinizle boğulmuşsunuz daha fazla uzatmayın.

Cümleleri tekrarlayıp durma, ilk olarak İslamiyet olarak yazmışsın. Daha sonra @shotpoter size cevabınızı verince "Arap" olarak değiştirip ikisini karıştıranlara laf attınız. Çelişkilerinizle boğulmuşsunuz daha fazla uzatmayın.
İlk Olarak Ortadoğu yazdım alt
tarafada İslamiyet ile araplık bir degildir demek istedim sonrada yukarı tarafı Ortadoğu yerine Arap ile değiştirdim tekrar okuyabilirsin tekrar bakabilirsin dilediğin kadar ben sözümün arkasındayım 😀

O Cağda Müslüman Mucitlerin coğunluğu araptı.Buna Türk,İran,Endülüs vs Ekliyebilirsiniz zatten Attığım cağda sadece Araplar yok.
Cok bir bilgim olmamakla beraber
Müsülüman Bilginleri Optik,Fizik vs. Altyapı olusturmaları Katkıları Büyüktür.
Meraga Rasathanesi, Özbekistanda Acılan Rasathanaler Gibi.
Son 100 Yıl Durgun geçmis olabilir ama Batılı bilginlere Altyapı konusunda yardımcı oldular.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesala Tıp Alanında İbni Sina Arap Değil.
Ömer Hayyam, Optik alalında Arap değil.
Farabi Arap değil, Zaten Arap olacak diye bir Kural yok.
Araplık tabi kide İslam değil İslam bir din Herkesin, Bu Dinden beslenen de Bir bilim Dönemi var.
‘ çok bilgim olmamakla beraber müslim bilginleri optik fizik vb. Altyapıları oluşturmakta katkıları büyüktür’

🤡🤡🤡🤡

Cümlede anlatım bozukluğu rekoru kırılmış + çok bilgim olmadığı halde çok kesin konuşuyorsun
Anlatım Bozukluğuna laf edemiyicem(Sıcaktan galiba biraz sersemledim) ama Burada bir olasılık yok Bir Dönem var cünkü burası Tartışılır ne kadar Bilime katkısı vardır vs...

Ben burada kesin konusmuyorum,sadece kendimi Çesitli (Tarihi,Blimsel) Kaynaklara dayandırıyorum. Bir Dönemi yok sayamayız bu tarihsel olarak yanlıs olur.

Optik demistim mesela.

Çok bilgim yok zaten onlar benim Hocalarımdır bu Konuda bilgisi olan.

Soldaki bölüm Baskanımız.

Dalga gecer bir Tavır üzere Olmayın. Saygımızı yitirmiyelim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,776
Üyeler
192,011
Son üye
Yusivra
Geri