Neler Yeni

Çözüldü✓ Aras kargo teslim ettik mesajı geldi ama kargo gelmedi??

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Masa ayağı almıştım bugün dağıtıma çıkmıştı, 8 e kadar geleceği yazıyordu şimdi mesaj geldi aras kargodan kendisini teslim edilmiştir diye. Teslim alan tc numarasının başında ve sonunda benim tcme uymayan rakamlar var hata falan mı bu olayı ne?

Cangoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdullah
Masa ayağı almıştım bugün dağıtıma çıkmıştı, 8 e kadar geleceği yazıyordu şimdi mesaj geldi aras kargodan kendisini teslim edilmiştir diye. Teslim alan tc numarasının başında ve sonunda benim tcme uymayan rakamlar var hata falan mı bu olayı ne?
aras kargoda benimde kargom var ayın 21i teslim tarihi daha alamadım dağıtıma çıkıyor 30dk sonra yoğunluktan teslim edemedik diyorlar mhyi arıyorum bilgisayar konuşuyor bağlanamıyorsun gezmediğim şubesi kalmadı hangi şubede olduğuna dair kimsenin bilgiside yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sadece bugün olan bunun öncesinde 3 defa adres yetersiz veya yanlış diye teslim etmediler ve işin garip tarafı 1 kere bile aranmadım ne kurye nede kargo şubesi tarafından

Ekler

• IMG_20221227_195119.jpg
    IMG_20221227_195119.jpg
    80.4 KB · Hit: 166

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aras kargoda benimde kargom var ayın 21i teslim tarihi daha alamadım dağıtıma çıkıyor 30dk sonra yoğunluktan teslim edemedik diyorlar mhyi arıyorum bilgisayar konuşuyor bağlanamıyorsun gezmediğim şubesi kalmadı hangi şubede olduğuna dair kimsenin bilgiside yok

bu sadece bugün olan bunun öncesinde 3 defa adres yetersiz veya yanlış diye teslim etmediler ve işin garip tarafı 1 kere bile aranmadım ne kurye nede kargo şubesi tarafından
belki kaybetmişlerdir kargoyu

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
uğur demirel
Telefon kılıfı almıştım n11 den dün msj attılar 2 saat teslim edilecektir dedi gelmediler bu gün kargoya teslim ettiler

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kangal Kangaoğlu
arada bana bugün 22.00'ye kadar teslim edilecektir diye mesaj geliyor ertesi gün teslim ediyorlar, bazen de teslim edildi diye mesaj geliyor yarım saat sonra teslim etmeye geliyorlar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arada bana bugün 22.00'ye kadar teslim edilecektir diye mesaj geliyor ertesi gün teslim ediyorlar, bazen de teslim edildi diye mesaj geliyor yarım saat sonra teslim etmeye geliyorlar.
anladım hocam yarına kadar bekliyim o zaman nolabilir en fazla

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Alperen Çetin
Dostum benim kayın biraderde yaşadı bu durumu. Kargocu evin balkonuna atmış, birinci katın balkonu da çok kullanılmadığı için 1 hafta sonra görmüşler. Belki komşunuza falan bırakılmıştır.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kangal Kangaoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Atahan Deniz
Bende geçenlerde sipariş etmiştim ürün elinize ulaşmıştır mesajı gelince şubeye gittim ve çok yoğunluk olduğundan dağıtım yavaşlıyor ürün bir kaç gün içinde teslim edilmez ise geri yollanıyor imiş geri yollanmaması için ürünü teslim edildi olarak işaretleyip sonrasında dağıtıma çıkarıyorlarmış

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
anladım hocam yarına kadar bekliyim o zaman nolabilir en fazla
sizi arayan yabancı bir numara oldumu çünkü ulaşamadıklarında sizi arıyorlar en kötü dükkana veya birine veriyorlar ondan alıyorsunuz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
sizi arayan yabancı bir numara oldumu çünkü ulaşamadıklarında sizi arıyorlar en kötü dükkana veya birine veriyorlar ondan alıyorsunuz
yok hocam aramamış kimse

En fazla gelmezse şikayet edersiniz paranızı alırsınız.
aynn zaten trendyolda daha teslim edildi gözükmüyor

Dostum benim kayın biraderde yaşadı bu durumu. Kargocu evin balkonuna atmış, birinci katın balkonu da çok kullanılmadığı için 1 hafta sonra görmüşler. Belki komşunuza falan bırakılmıştır.
hocam evde 3 kişiyiz, hemde 70 cm lik 8 kilo masa bacağı samıyorum balkona atsınlar en yakın balkon 10 metre fln yukarda :kekw:

Bende geçenlerde sipariş etmiştim ürün elinize ulaşmıştır mesajı gelince şubeye gittim ve çok yoğunluk olduğundan dağıtım yavaşlıyor ürün bir kaç gün içinde teslim edilmez ise geri yollanıyor imiş geri yollanmaması için ürünü teslim edildi olarak işaretleyip sonrasında dağıtıma çıkarıyorlarmış
anladım hocam yarın gelir o zaman gelmezse bakarım çaresine, teşekkürler herkese

Cangoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdullah
belki kaybetmişlerdir kargoyu
kargodaki üründe mouse yeni sistem topladım mouse gelmedi bi aldığım yeri aradım durumu izah ettim kayıt oluşturdular yarında gelmezse iade edicem ürünü kargo firmasıyla onlar uğraşır

Top Bottom