iyide bugünde gelmedi ki hocam normalde kalan kargolar yarın erkenden gelir yanlış mıyımteslimat saati geçince kendi bilgilerini giriyor kurye teslim edildi olarak görünüyor yarın getiriyor bende yaşamıştım ama yinede soruştur farklı bir durum olabilir
18 e kadar gelmezse farklı bir durum vardıriyide bugünde gelmedi ki hocam normalde kalan kargolar yarın erkenden gelir yanlış mıyım
konuyu dün açmıştım zaten hocam dün 6 8 arası gelecek yazıodu 7 30 gibi teslim mesajı geldi18 e kadar gelmezse farklı bir durum vardır
dediğiniz gibi 6 ya kadar bekliyim gelmezse yarın şubeye gidicemkonuyu dün açmıştım zaten hocam dün 6 8 arası gelecek yazıodu 7 30 gibi teslim mesajı geldi
Bende n11'den kılıf iade etmek istedim evden alım seçeneği ile Aras kargo çıktı 3 gündur gün içinde alınsın seçeneğini seçiyorum ama ne gelen var nede giden saçma sapan firma.iyide bugünde gelmedi ki hocam normalde kalan kargolar yarın erkenden gelir yanlış mıyım
aras kargo kadar kötü yok yaBende n11'den kılıf iade etmek istedim evden alım seçeneği ile Aras kargo çıktı 3 gündur gün içinde alınsın seçeneğini seçiyorum ama ne gelen var nede giden saçma sapan firma.
bugün gelmezse yarın şubeye gidicem ama almayacağım kargoyu eve getirsinler. 8 kilo kargoyu bide ben mi taşıcamKargocuların yaptığı çakallık, teslim etmesi gereken zamanda teslim edemeyince, teslim edildi diye kendi üzerlerine alıyorlar daha sonra teslim ediyorlar ama siz yine de peşini bırakmayın. Benimde teslim edildi mesajı gelen kargom 2 gün sonra gelmişti.