ARC 750 GÜNCELLENMİYOR

Kendi sitesindeki Driver kurma uygulamasında zaten Driver silme butonu mevcut. Ayrı bir uygulama kurmasına gerek yok.

Kendi sitesindeki Driver kurma uygulamasında zaten Driver silme butonu mevcut. Ayrı bir uygulama kurmasına gerek yok.
ben ddu indirdim ve arkada intelin driveri iniyor ddu ile kaldırıp yenisini kurucam değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben ddu indirdim ve arkada intelin driveri iniyor ddu ile kaldırıp yenisini kurucam değilmi
ddu da güvenli moda geçin diyor daha iyi silme için

DDU kurmana gerek yok hocam. Kendi sitesinden sürücüsünü kurduktan sonra o sürücü uygulama olarak gelir. Uygulamayı açıp "temiz kurulum yap" seçeneğini tiklediğiniz zaman kendi silip kurar.
Şaka yapıyorum hocam:kappa: her 2 yontemte güvenli bundan dolayı hangisinden yaparsa yapsın mantık aynı zaten
Evet haklısınız. Ben ekstra olarak uğraşmasın diye söyledim.

DDU kurmana gerek yok hocam. Kendi sitesinden sürücüsünü kurduktan sonra o sürücü uygulama olarak gelir. Uygulamayı açıp "temiz kurulum yap" seçeneğini tiklediğiniz zaman kendi silip kurar.

tamamdır sağolun sorun olursa yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır oldu 31.0.101.4826 sürümü son demi

Son düzenleme:
Geri