reis aynı sorun ama benim cs orta ayarlarda 80-90 kullanım var kullanım fazla diceksen işlemcim kartı besleyebildigi için iyi bişeymiş sıcaklık olarak orta ayarlarda vram sıcaklıgı 70 derece ekran kartı sıcaklıgı 70 gördüm daha önce sen nerede yaşıyorsun ben antalyada oda 31 ° falan aynı dedigin ses benimde oradan geliyır hdmı bagladıgın yerden sanki ses ritimli gibi geliyorreis bende cs go orta ayarlarda %50 kullanımda 67 70 derece falan sen bide grafik şsteyen gta gibi oyunları düşün onlarda %70 görüyor ve max 77 derece gördüm yaz aylarındayız tabi sen bilrsin ama coil whine için dosya eki atma şansın varmı bendede coil whine var kasanın arkasında kartın sabitlendiih oldugu yerden geliyor sanki minik kaçak elektirik var gibiysr sorum yapma ses takıntın varsa garantiye yolla
aynı elektrik kaçagı gibi minik tiz sesreis aynı sorun ama benim cs orta ayarlarda 80-90 kullanım var kullanım fazla diceksen işlemcim kartı besleyebildigi için iyi bişeymiş sıcaklık olarak orta ayarlarda vram sıcaklıgı 70 derece ekran kartı sıcaklıgı 70 gördüm daha önce sen nerede yaşıyorsun ben antalyada oda 31 ° falan aynı dedigin ses benimde oradan geliyır hdmı bagladıgın yerden sanki ses ritimli gibi geliyor
hocam sende de kasanın arka tarafından tiz ses geliyor mu bende böyle ses varAynı kartı kullanıyorum, kasam aşağıda. Fan ayarını yükseltince 75 i geçmiyor benim.
Çalışıyor zatenAcaba Intel de Asus, gigabyte, zotac, inno3d, ASRock, colorfull gibi markalarla çalışır mı.
coil whine sesi herkesten herkese farklılık gösterir, olamaya da bilir çok sıkıntı etmeye gerek yok. Bende varmı hiç farketmedim.hocam sende de kasanın arka tarafından tiz ses geliyor mu bende böyle ses var
hocam benim videodaki sese ne diyosunuz çok varmı veya az mı veya hiç yokmu anlayamadım ben psudan da cızırtı geliyor onun coil whine olduguna eminimÇalışıyor zaten
coil whine sesi herkesten herkese farklılık gösterir, olamaya da bilir çok sıkıntı etmeye gerek yok. Bende varmı hiç farketmedim.
fan ayarlarını atarmısınızAynı kartı kullanıyorum, kasam aşağıda. Fan ayarını yükseltince 75 i geçmiyor benim.
Şuan evde değilim ama maxta diyebiliriz. Kasam aşağıda olduğu ve kulaklık taktığım için beni rahatız etmiyor.fan ayarlarını atarmısınız
Hocam vram ve ekran kartı sıcaklığı arasında kaç derece var?reis aynı sorun ama benim cs orta ayarlarda 80-90 kullanım var kullanım fazla diceksen işlemcim kartı besleyebildigi için iyi bişeymiş sıcaklık olarak orta ayarlarda vram sıcaklıgı 70 derece ekran kartı sıcaklıgı 70 gördüm daha önce sen nerede yaşıyorsun ben antalyada oda 31 ° falan aynı dedigin ses benimde oradan geliyır hdmı bagladıgın yerden sanki ses ritimli gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı elektrik kaçagı gibi minik tiz ses