Neler Yeni

Yardım Arc A750 ısınma sorunu

cosmos.dd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Dayan
%99 kullanımda 80 derece civarlarına ulaşıyor, garantiye yollamalı mıyım? Coil whine da var eğer garantiye yollasam tamir ya da değişim yaparlar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ulaş
reis bende cs go orta ayarlarda %50 kullanımda 67 70 derece falan sen bide grafik şsteyen gta gibi oyunları düşün onlarda %70 görüyor ve max 77 derece gördüm yaz aylarındayız tabi sen bilrsin ama coil whine için dosya eki atma şansın varmı bendede coil whine var kasanın arkasında kartın sabitlendiih oldugu yerden geliyor sanki minik kaçak elektirik var gibiysr sorum yapma ses takıntın varsa garantiye yolla

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ulaş
reis bende cs go orta ayarlarda %50 kullanımda 67 70 derece falan sen bide grafik şsteyen gta gibi oyunları düşün onlarda %70 görüyor ve max 77 derece gördüm yaz aylarındayız tabi sen bilrsin ama coil whine için dosya eki atma şansın varmı bendede coil whine var kasanın arkasında kartın sabitlendiih oldugu yerden geliyor sanki minik kaçak elektirik var gibiysr sorum yapma ses takıntın varsa garantiye yolla
reis aynı sorun ama benim cs orta ayarlarda 80-90 kullanım var kullanım fazla diceksen işlemcim kartı besleyebildigi için iyi bişeymiş sıcaklık olarak orta ayarlarda vram sıcaklıgı 70 derece ekran kartı sıcaklıgı 70 gördüm daha önce sen nerede yaşıyorsun ben antalyada oda 31 ° falan aynı dedigin ses benimde oradan geliyır hdmı bagladıgın yerden sanki ses ritimli gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis aynı sorun ama benim cs orta ayarlarda 80-90 kullanım var kullanım fazla diceksen işlemcim kartı besleyebildigi için iyi bişeymiş sıcaklık olarak orta ayarlarda vram sıcaklıgı 70 derece ekran kartı sıcaklıgı 70 gördüm daha önce sen nerede yaşıyorsun ben antalyada oda 31 ° falan aynı dedigin ses benimde oradan geliyır hdmı bagladıgın yerden sanki ses ritimli gibi geliyor
aynı elektrik kaçagı gibi minik tiz ses

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Acaba Intel de Asus, gigabyte, zotac, inno3d, ASRock, colorfull gibi markalarla çalışır mı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ulaş
Çalışıyor zaten

coil whine sesi herkesten herkese farklılık gösterir, olamaya da bilir çok sıkıntı etmeye gerek yok. Bende varmı hiç farketmedim.
hocam benim videodaki sese ne diyosunuz çok varmı veya az mı veya hiç yokmu anlayamadım ben psudan da cızırtı geliyor onun coil whine olduguna eminim

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
son güncellemeyle az çok çözüldü diyenler var

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
ben de dün konu açtım ama sorun bendeymiş oyun ayarlarını az biraz kısın şuana kadar bir tek hellblade de 82 gördüm onda da fsr kapalı ve rt ultraymış rtyi kapatıp fsr dengeli yaptım 62 civarı oldu

cosmos.dd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Dayan
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı elektrik kaçagı gibi minik tiz ses
Hocam vram ve ekran kartı sıcaklığı arasında kaç derece var?

Top Bottom