Oyun performansı olarak hangisi daha iyiAV1 codec olayı yüzünden intel alabilirdim
Cesitli oyunlarda birbirlerini geciyorlar ama a750 cok dengesiz. Kimi oyunda amd nin cok gerisinde kalirken kimi oyunda onu 20-30fps geciyor.Oyun performansı olarak hangisi daha iyi
Benzer diye biliyorum ama youtube test videolarına bakıp al yinede.Oyun performansı olarak hangisi daha iyi
İkinci el 4060 bulursam onu da alabilirimFiyat olarak hangisi avantajlıysa onu almak en güzeli
4060 hepsinden iyidir. alma sansınız varsa 4060 her türlü gider. hatta 3060 bile bulursan uyguna onlar bile alınır.Teşekkür ederim hocam ikinize de
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkinci el 4060 bulursam onu da alabilirim
8650 ye 3 yıl garantili 4060 buldum hocam onu kaçırmak istemiyorum4060 hepsinden iyidir. alma sansınız varsa 4060 her türlü gider. hatta 3060 bile bulursan uyguna onlar bile alınır.
fiyat olarak çok bilgim yok uygun bulduysanız alabilirsiniz 4060 rahatlıkla 5 sene idare edecektir. tabi ki buradaki beklentide önemli ultra ayar takıntısı varsa 2-3 sene sonra değiştirme istediği gelebilir.8650 ye 3 yıl garantili 4060 buldum hocam onu kaçırmak istemiyorum