ege001
80+ Silver
Dahası
Onu alin derim hem ikisinden de iyi hem de fiyat guzel.8650 ye 3 yıl garantili 4060 buldum hocam onu kaçırmak istemiyorum
Onu alin derim hem ikisinden de iyi hem de fiyat guzel.8650 ye 3 yıl garantili 4060 buldum hocam onu kaçırmak istemiyorum
4 sene idare etsin yeter ondan sonra yeni sisteme geçerim zaten ki 4060 çok rahat götürürfiyat olarak çok bilgim yok uygun bulduysanız alabilirsiniz 4060 rahatlıkla 5 sene idare edecektir. tabi ki buradaki beklentide önemli ultra ayar takıntısı varsa 2-3 sene sonra değiştirme istediği gelebilir.
Hocam parça parça topluyorum işlemci ve anakartı aldım bu ay ram alacağım gelecek ay M2 ssd Haziran'da ekran kartı ve kasa alacağım toplam 20K oluyor yaklaşıkİşlemciniz AMD değil yani ekran kartı AMD kart alırsanız, ResizeBar açamazsınız.
Ve RX 6600 ile ARC A750 performansları zaten birbirine yakın. O yüzden ARC A750 alınıp, ResizeBar ile daha iyi olur. FSR falanda zaten ARC A750 de kullanılır.
O yüzden ARC A750 alın.
Ama bize bütçenizi söylerseniz, biz sizin için en iyisini buluruz.
İşlemciniz AMD değil yani ekran kartı AMD kart alırsanız, ResizeBar açamazsınız.
Ve RX 6600 ile ARC A750 performansları zaten birbirine yakın. O yüzden ARC A750 alınıp, ResizeBar ile daha iyi olur. FSR falanda zaten ARC A750 de kullanılır.
O yüzden ARC A750 alın.
Ama bize bütçenizi söylerseniz, biz sizin için en iyisini buluruz.
Anladım benim tavsiyem işlemcine göre ve bütçene göre uyacak en iyi kart ARC A750Hocam parça parça topluyorum işlemci ve anakartı aldım bu ay ram alacağım gelecek ay M2 ssd Haziran'da ekran kartı ve kasa alacağım toplam 20K oluyor yaklaşık
Neden hazır sistem almadınız diye sorarsanız ben öğrenciyim ailem bilgisayar almak istemiyor pek bende bursumla parça parça toplayayım dedim
Oyundan oyuna var. Mesela Forza da yok.6000 serisinde ResizeBar'ın pek bi artısı yok performansa
Teşekkür ederim hocam bende zaten donanım bilgim var biraz a750 düşünüyordum ama yinede foruma sorayım dedimAnladım benim tavsiyem işlemcine göre ve bütçene göre uyacak en iyi kart ARC A750
Zaten iki seçeneğiniz var RX 6600 yada ARC A750.
Anlattığım sebepler yüzünden de ARC A750 daha mantıklı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyundan oyuna var. Mesela Forza da yok.
Hayırlı olsun, iyi günler.Teşekkür ederim hocam