Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Daha iyi zatn ama okuma yazma hızı daha düşükMLD mi saçmalama goodram daha iyi MLD den.
Daha iyi zatn ama okuma yazma hızı daha düşükMLD mi saçmalama goodram daha iyi MLD den.
Link atsana? 12K ya 6700 XT sistem mi varmış?Daha ucuza çok daha güçlü olan rx 6700 xt varken alınmaz.
Harbi.dLink atsana? 12K ya 6700 XT sistem mi varmış?
neden yaGirilebilecek bir risk değil alma.
Bro kart güçlü sadece optimizasyon sorunu var o yüzden öyle dedineden ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
offfff abi böyle dedikleri zaman korkuyorum hep zaten 40 yılda pc alıyoruz ondada sorun çıkmasını istemiyorum ama itopyada 2 yıl garanti varsa
o düzelirmi sence optimizasyon 1 2 ayaBro kart güçlü sadece optimizasyon sorunu var o yüzden öyle dedi
Yani uğraştığına değmez hevesle oyunu açacaksın baktım bir sürü sorun var hevesinde kaçacak saçma volt kullanımını söylemiyorum bile.neden ya
offfff abi böyle dedikleri zaman korkuyorum hep zaten 40 yılda pc alıyoruz ondada sorun çıkmasını istemiyorum ama itopyada 2 yıl garanti varsa
1-2 ay değil de uzun vadede driver güncellemesi ile iyileştirmeler yapacaklarına eminimo düzelirmi sence optimizasyon 1 2 aya
Var demedim bulunuyor ara ara düüşüyo gaming gecesinde hafsonu indirimde 12600-12700 oluyo12500e nerde 4060ti link ver bakalım Hocam
İtopyada varya onu alacak