Kesinlikle. Boşa verilmiş 1400₺ olmuş olduOyuna 2 Expedition katılıp ara verip. İlk başlarda oyun güzel geliyor fakat bir süre sonra gameloop sıkmaya başlıyor.
Ben CS'de düşen kasalarla almıştım 200 saat kadar oynadım ya.. verdiğim paranın hakkını aldım ve oynadığım süre boyunca da keyifliydi. Ama oyunun wipe ödül sistemi pek mantıklı değil ve bir çok eksi yönü de yok değil.Kesinlikle. Boşa verilmiş 1400₺ olmuş oldu
oyunda amaç eksikliği var günümüz dünyasında dopaminlerimiz bu kadar bozukken bu oyunun zevk vermesi zor oluyorBen CS'de düşen kasalarla almıştım 200 saat kadar oynadım ya.. verdiğim paranın hakkını aldım ve oynadığım süre boyunca da keyifliydi. Ama oyunun wipe ödül sistemi pek mantıklı değil ve bir çok eksi yönü de yok değil.
Bir çok multi oyun da öyle ama bu oyunun rekabet yönü çok eksik. Yani full PVP oynadığımda beni oyunda tutacak düzgün bir sistem yok. Kazandığın silahların ya da modların hiçbir getirisi yok. Yani bir pvp gir 4 takım vur yine de kazandım hissi oluşmuyor. Kaldı ki oyunda hala çözülmemiş bir senkron problemi var. Adamı vurup cover alıyorsun coverdayken mermi isabet ediyor ölüyorsun vs. SOLO görevleri çok az ve solo oynamaya oyun seni teşvik etmiyor. Expedition mekaniği çok kötü çalışıyor, haftalık görevler eğlenceli değil vs. Yani oyunun büyüsü bende 150 saat sonra kaçtı. Geride bıraktığım Railderlara selam olsun <3oyunda amaç eksikliği var günümüz dünyasında dopaminlerimiz bu kadar bozukken bu oyunun zevk vermesi zor oluyor
aslında bu oyunu işe donustureceksin cok item kastığinda sitelerde satacaksın al sana dopamin kardeşimBir çok multi oyun da öyle ama bu oyunun rekabet yönü çok eksik. Yani full PVP oynadığımda beni oyunda tutacak düzgün bir sistem yok. Kazandığın silahların ya da modların hiçbir getirisi yok. Yani bir pvp gir 4 takım vur yine de kazandım hissi oluşmuyor. Kaldı ki oyunda hala çözülmemiş bir senkron problemi var. Adamı vurup cover alıyorsun coverdayken mermi isabet ediyor ölüyorsun vs. SOLO görevleri çok az ve solo oynamaya oyun seni teşvik etmiyor. Expedition mekaniği çok kötü çalışıyor, haftalık görevler eğlenceli değil vs. Yani oyunun büyüsü bende 150 saat sonra kaçtı. Geride bıraktığım Railderlara selam olsun <3
hocam bende arc riders playstatinoda almayı düşünüyodumda 2 oyun arasında kalmıştım expedition 33 biride arc riders ne tercih edersiniz arkadaş yokOyuna 2 Expedition katılıp ara verip. İlk başlarda oyun güzel geliyor fakat bir süre sonra gameloop sıkmaya başlıyor.
Arc Raiders bir süre sonra bayar hale geliyor ama solo da olsa eğer oyuna alışırsan en az 100-200 saat gömersin. Exp33 eksikleri olsa da mutlaka oynanması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum çünkü mutlaka bir devam oyun daha göreceğiz. Tarzına göre karar vermen senin için daha iyi olur. Ben 2 oyunu da tavsiye ederim ama exp33 daha ağır basar.hocam bende arc riders playstatinoda almayı düşünüyodumda 2 oyun arasında kalmıştım expedition 33 biride arc riders ne tercih edersiniz arkadaş yok
teşekkrülerrArc Raider bir süre sonra bayar hale geliyor ama solo da olsa eğer oyuna alışırsan en az 100-200 saat gömersin. Exp33 eksikleri olsa da mutlaka oynanması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum çünkü mutlaka bir oyun daha göreceğiz. Tarzına göre karar vermen senin için daha iyi olur. Ben 2 oyunu da tavsiye ederim ama exp33 daha ağır basar.