Berkylmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 151
https://m.n11.com/urun/archon-arc-6...ADsJcV29PFDFU4rxWKaQM6uBGFC20#product/reviews 6700xt ve 5600 ile kullanıcam
Fsp iyidir incelemerine bakıp alabilrsinizFSP HYPER 650W 80+ (H3-650) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
FSP HYPER 650W 80+ (H3-650) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
alınabilirBütçem kısıtlı ikinci el sharkoon 650w 80+ gold zero buldum bir sorun olur mu ikinci el almamda
fiyat nedir psu da nasıl bir test yapılabilir bilmiyorumNeye dikkat etmem lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el olarak alırken
1200 diyor 1000 tl ye bağlamaya calısıyorumfiyat nedir psu da nasıl bir test yapılabilir bilmiyorum
Yani az daha bekleyip sıfır mı alalım sizcefiyat nedir psu da nasıl bir test yapılabilir bilmiyorum
Fan sesine bak, coil whine mı ne bi ses oluyor ona bak sistem yüke binince fan sesinr bak cızırtı var mı yükte ona bak bak biraz zaten psuda kırık çıkık olmadığı sürece marka olanlarda sorun yaşamazsın kolay kolayNeye dikkat etmem lazım
İkinci el olarak alırken
Bekleyip alabiliyorsan sıfır al tabii ki1200 diyor 1000 tl ye bağlamaya calısıyorum
Yani az daha bekleyip sıfır mı alalım sizce
Tamamdır teşekkür ederim herkese cevaplar içinFan sesine bak, coil whine mı ne bi ses oluyor ona bak sistem yüke binince fan sesinr bak cızırtı var mı yükte ona bak bak biraz zaten psuda kırık çıkık olmadığı sürece marka olanlarda sorun yaşamazsın kolay kolay
bence az daha bekle benım attıgım fsp yi al1200 diyor 1000 tl ye bağlamaya calısıyorum
Yani az daha bekleyip sıfır mı alalım sizce