3 yıl garantili bu PSU alınır mı

İstanbulda nerede yaşıyorsun, Anadolu mu Avrupa mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marmaray Kartal istasyonuna gelirsen oradan kargosuz elden verebilirim.

Avrupa Esenyurt

Marmaray Kartal istasyonuna gelirsen oradan kargosuz elden verebilirim.
Hocam avcılar metrobüse gelebilirim minibüs parası çıkarsa

Avrupa Esenyurt

Hocam avcılar metrobüse gelebilirim minibüs parası çıkarsa
Halkalıdan Marmaraya binersen gerisi kolay 1 saatte gelirsin ve turnikeyi geçmeden teslim alırsın Kartalldan ama Esenyurttan Halkalı istasyonuna nasıl gelirsin bilemem, pek bilmiyorum karşı yakayı. Metrobüste bana ters, Kartalda yaşıyorum ben.

Bunların hepsi okeydir. Yalnız test etmeden sakın almayın. Kabloların eksiksiz olduğuna emin olun. Pazarlık yaparak ilan fiyatından çok daha aşağı alabilirsiniz. Elden alın, sahibinden sistemini kullanmayın, parayı IBAN olarak atın ve açıklamaya kesinlikle ürünün marka modelini yazarak bedelidir diye yazın.

Bunların hepsi okeydir. Yalnız test etmeden sakın almayın. Kabloların eksiksiz olduğuna emin olun. Pazarlık yaparak ilan fiyatından çok daha aşağı alabilirsiniz. Elden alın, sahibinden sistemini kullanmayın, parayı IBAN olarak atın ve açıklamaya kesinlikle ürünün marka modelini yazarak bedelidir diye yazın.
Hocam
sen nasıl bir kralsın ? Hangi ülkenin başkanısında haberimiz yok? ( bu iyiliğini unutmayacağım hocam)

Geri