Grande Terim
80+ Silver
Arctic daha iyi diye biliyorum
Marka hakkinda bilgim yok guzelse alınır aga
İkiside parasını hak etmiyor bence.Yani şimdi sonuç olarak hangisi daha iyi
Marka sağlam. Genelde hava soğutucularla tanınıyor. se-214-xt örnek verilebilir. Kaliteli ve f/p oranı yüksek soğutucular üretiyorlar.Marka hakkinda bilgim yok guzelse alınır aga
Taş gibi soğutucu , slim istemiyorsa hemen çekmeli.ID-COOLING SE-206-XT 4Pin PWM 2x120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-206-XT 4Pin PWM 2x120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Aga bu tdp değerleri gercekise bu hava soğutma birçok 360 a kafa tutarTaş gibi soğutucu , slim istemiyorsa hemen çekmeli.
Hocam fiyatları mühim değil benim burada öğrenmek istediğim hangisinin daha iyi olduğuikiside fiyatını hak etmiyor ibrahim hocamın dediği gibi
bütçen yetiyorsa eğer şuna bakabilirsin.
DeepCool GAMMAXX AG620 BK ARGB CPU Fanları, CPU Hava Soğutucu 260w TDP 6 Bakır Isı Boruları, BBHT Teknolojisi 120mm PWM Fanlı ARGB Sync : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DeepCool GAMMAXX AG620 BK ARGB CPU Fanları, CPU Hava Soğutucu 260w TDP 6 Bakır Isı Boruları, BBHT Teknolojisi 120mm PWM Fanlı ARGB Sync : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Attığım soğutucu kule tipleri arasında ilk 3'te yer alır onu söyleyeyim o zaman. Sizin attıklarınızdan daha iyidir.Hocam fiyatları mühim değil benim burada öğrenmek istediğim hangisinin daha iyi olduğu
Hocam peki benim attıklarımdan hangisi iyi ikiside mevcut hnagisini kullanmalıyımAttığım soğutucu kule tipleri arasında ilk 3'te yer alır onu söyleyeyim o zaman. Sizin attıklarınızdan daha iyidir.
rock slim 5600x işlemciyi 75 derecede tutuyor kasa kapalı haberin olsun. En fazla 500 tl etmesi lazmMerhabalar
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatından bağımsız olarak bu iki soğutucu arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir ve fiyatlarını hak ediyorlar mı?Be Quiet Dark Rock Slim BK024 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Be Quiet Dark Rock Slim BK024 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet Dark Rock Slim BK024 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 3.005,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com