Neler Yeni

🔥İndirim ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Kırmızı - 484 TL

Keptın

80+ Silver
61skyTTC7pL._AC_SL1200_.jpg

Ayrıca bununda düşmüş fiyatı
Aerocool Cylon 4F
51ev6jkwO-L._AC_SL1000_.jpg

Sıcak değil ama ılık fırsattır.

Son düzenleme:

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Hocam tamamda küçük indirimleri Sıcak Fırsat olarak paylaşıp durmayın artık, bunun fiyatı zaten düşüyor. Ayrıca daha iyi modeller var.

Keptın

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctic duoya iğrenç soğutucu dedi
Ben şok ben iptal

Görüp görebileceğiniz en uygun fiyat bu. Dolar yine bugün 20 kuruş artıverdi, ilerleyen günlerdede artacağını varsayarsak bu saatten sonra bu fiyattan daha ucuza görmeniz çok düşük ihtimal

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Arctic duoya iğrenç soğutucu dedi
Ben şok ben iptal

Görüp görebileceğiniz en uygun fiyat bu. Dolar yine bugün 20 kuruş artıverdi, ilerleyen günlerdede artacağını varsayarsak bu saatten sonra bu fiyattan daha ucuza görmeniz çok düşük ihtimal
Bu soğutucu ondan çok daha iyi
Ayrıca attığın soğutucu daha önce 461TL ye baya düşmüş. Görüp görebileceğimiz en uygun fiyat bu değil yani.

Keptın

80+ Silver
Bu soğutucu ondan çok daha iyi
Ayrıca daha önce 461TL ye baya düşmüş. Görüp görebileceğimiz en uygun fiyat bu değil yani.
Görüntü mü performansı mı daha iyi? Tek fanı var ve argb. Şu bilinen bir gerçekki, arctic fanlar en sessiz ve en iyi fanlar arasında. Rgb fanlar ise görüntü ön planda olduğu için performanstan ödün veriliyor. Kısacası daha iyi değil, bir karşılaştırma videosu varsa ne ala.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü mü performansı mı daha iyi? Tek fanı var ve argb. Şu bilinen bir gerçekki, arctic fanlar en sessiz ve en iyi fanlar arasında. Rgb fanlar ise görüntü ön planda olduğu için performanstan ödün veriliyor. Kısacası daha iyi değil, bir karşılaştırma videosu varsa ne ala.
Gerçekten ne desem anlamayacaksın. Git videoları aç.

Keptın

80+ Silver
Hayır neyi iyi söyleyesen anlayacağım. Görüntü dışında ben 500 lira edecek bir şey görmedim o soğutucuda

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Hayır neyi iyi söyleyesen anlayacağım. Görüntü dışında ben 500 lira edecek bir şey görmedim o soğutucuda
Çünkü soğutucuya bakınca kaç derece düştüğü üstünde yazmıyor. Benden sana bir taktik, bunun için youtube videosu açabilirsin (y)

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Bende E34 DUO'da fanları dışında para edecek bir kısım göremiyorum. T6'ya 2 tane kaliteli fan alsanız hem 34DUO'dan daha iyi bir performans verir. Hemde maliyet olarak 34DUO'dan daha ucuza gelir.(T6 şuan 195₺ 2 tane SilverStone AirBlazer bile satın alsan 250₺ civarı eder. 445₺'ye Hem ARGB Hemde Daha iyi bir soğutma performansı yakalayabilirsin. AirBlazer'a kötü diyeceksen 94CFM ve Basınç değeri 2.02H2O olması lazım yani Arctic'in fanlarından aşağı kalır yanı yoktur. Maliyeti daha da kısmak istersen tanesi 70₺'ye ID cooling'in RGB'siz fanlarına bakabilirsin. 1 tane modeli 74CFM ve 2.2H2o Basıncına sahip. Ben Arctic Fanboyuyum dersende 34DUO'da kullanılan Arctic BioniX fanlarda 125₺.

Top Bottom