Bence o kadar para verme t6 ultra al aralarında aşırı fark yok o kadar fiyat farkı ödemeArctic freezer 34 single almayı düsünüyorum sizce nasıl ?
Gayet güzel fakat 'duo' olmayan modelini soruyorsunuz sanırsam. O nedenle T6 ultra daha iyi olcakatır.Arctic freezer 34 single almayı düsünüyorum sizce nasıl ?
duo su ile tek farkı 1 fan eksik olması ilerleyen zamanlar da 1 fan daha alıcamGayet güzel fakat 'duo' olmayan modelini soruyorsunuz sanırsam. O nedenle T6 ultra daha iyi olcakatır.
Ben bütçeniz için söyledim, T6 ultra 200tl çünkü çok daha ucuz.duo su ile tek farkı 1 fan eksik olması ilerleyen zamanlar da 1 fan daha alıcam
t6 ultra sesli çalışıyor turboda haberin olsunArctic freezer 34 single almayı düsünüyorum sizce nasıl ?
Biliyorum zaten uzun kullanımda sıkıntı çıkaran bir soğutma biraz daha fazla verip güvenilir alıcam ama bi sormak istedim sadece sizce artic nasıl bir bilginiz var mıt6 ultra sesli çalışıyor turboda haberin olsun
kullananlar memnun gayet bende t6 dan memnunum ama sessiz moda almak zorunda kaldm turboda ses yapıyorBiliyorum zaten uzun kullanımda sıkıntı çıkaran bir soğutma biraz daha fazla verip güvenilir alıcam ama bi sormak istedim sadece sizce artic nasıl bir bilginiz var mı