Neler Yeni

Arctic Freezer Esports Duo Am5 Desteği

7500f işlemci için Asus prime b650m-k anakart almayı düşünüyorum. Elimde kullanmış olduğum Arctic Freezer Esports Duo soğutucu için kimi sitede uyumlu kimisinde am5 anakartlardaki backplate den ötürü uyumsuz yazmışlar. Bahsettiğim anakart ile bu soğutucuyu kullanan var mı? Acaba sorunsuz takıp kullanabilir miyim?

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Emre Erkan Aydın
7500f işlemci ile kullandım aynı soğutucuyu sorunsuz kullanılıyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,796
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakarttan ziyade kasa desteği varmı diye endişe et Am4 uyumlu olan soğutucular Am5 ilede uyumlu
Eğer anakart ile kasa uyumunu soruyorsanız elimde Xigmatek Beast kasa var. Anakartlardaki kasaya monte için bulunan vida yerleri am5 de değişti ise dediğiniz gibi endişe etmeliyim. Ancak soğutucu ile kasanın uyumunu dert etmekten bahsediyorsanız elimdeki soğutucuyu bahsettiğim kasa ile şuan zaten kullanıyorum. Soğutucu sığıyor kasaya yani. Kısacası kasa değişikliği olmayacak.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,796
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Eğer anakart ile kasa uyumunu soruyorsanız elimde Xigmatek Beast kasa var. Anakartlardaki kasaya monte için bulunan vida yerleri am5 de değişti ise dediğiniz gibi endişe etmeliyim. Ancak soğutucu ile kasanın uyumunu dert etmekten bahsediyorsanız elimdeki soğutucuyu bahsettiğim kasa ile şuan zaten kullanıyorum. Soğutucu sığıyor kasaya yani. Kısacası kasa değişikliği olmayacak.
Vida yeri değişmedi aynı braketi kullanıyor amd am4 soğutucular am5 ilede uyumlu dememin sebebi o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,468
Üyeler
172,838
Son üye
karafakosahinoglu
Top Bottom